2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من تخمدان پلی کیستیک دارم ،هر دو تخمدانم

ازمایش دادی یا فقط تو سونو نوشته بود؟

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

سنو که انجام دادمـ روز سیزدهم قاعدگیمـ اینو گفت البته ازمایش هورمونی نوشت ولی خب انجام ندادمـ هنوز

سونو عزیزم قابل تعمیم برای تنبلی تخمدان نیست چون ما در طول ماه فقط یک روز تخمک گذاری داریم و مابقی روزها فولیکول ها یا ازبین رفتن یا کوچیکن pco هم ینی فولیکول های ریز متعدد ک ممکنه علتش تنبلی تخمدان باشه و یا ممکنه اصلا فولیکول ازاد شده باشه با هنوز رشد نکرده باشه 

تعیین کننده های تنبلی تخمدان فقط ازمایش هورمونی و علایم هستش 

یکیش بی نظمی در پریود و موهای ضخیم و مردانه چاقی شکم و پهلو ک با رژیمهای سخت از بین نمیره و...باز باید ازمایشم تایید کنه پس حتما بده ازتو عزیزم طبق اون بهت دارو بدن 

ممکنه تنبلی هم خودش انواع داره

ادرنالی التهابی و تیروییدی و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

سونو عزیزم قابل تعمیم برای تنبلی تخمدان نیست چون ما در طول ماه فقط یک روز تخمک گذاری داریم و مابقی ر ...

والا من وزنم ۶۵کیلوه ،،شیکم دارم ولی ن زیاد ،موهای زائد و ریزش مو هم ندارم ،ولی تا دلت بخاد عصبی میشم ،، و فقط سنو دادم ازمایش هورمون ن ،،ولی حقیقتش افزایش وزنم در یک سال چهارده کیلو بود 

والا من وزنم ۶۵کیلوه ،،شیکم دارم ولی ن زیاد ،موهای زائد و ریزش مو هم ندارم ،ولی تا دلت بخاد عصبی میش ...

خب پس احتمالش هس

1
5
10
15
20
25
30
35
40