2777
2789
عنوان

چرا دخترا و زنا باید یه چرخه مزخرفو هر ماه تحمل کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 102 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه وااا

اسم سایت رو ی بار تو ذهنت تکرار کن ، برات شفاف سازی میشه 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

حالا تو که میگی پریود میشی اذیت میشه وقتی نمیشه دردش هزار برابره یعنی خداها میکنی بشی که راحت بشی از حس خفگی خودم تجربه کردم

هر وقت پریود بود میگفت چرا پریودم حالا که تنبلی گرفتم داغونم داغون

منم قبلا این حرفارو میزدم الان ک درگیر تنبلی تخمدان و پلی کیستیک شدم و همین الانم پریودم حاظرم کل ۷ روز و همیشه درد بکشم مثل قبل ولی تنبلی تخمدان نداشتم 🥲

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

بالاخره فشار میاد باید درد کنه

من تنبلی تخمدان دارم وقتی اصلاح سبک کردم هم به موقع پریودی شدم هم درد هاش بشدت کم شد 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
بابام یادم داده جواب افغانی ها ندم ریپ نزن دیگه برو دنبال نون خشکت

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

لطفا اینارو جمع کنین 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...