2777
2789
عنوان

چرا دخترا و زنا باید یه چرخه مزخرفو هر ماه تحمل کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 102 پست
سگ افغانی خواستم ادای پاچه خوار های نینیسایت در کنم داعم الپریود نجست

حیف اینکه جوابتو بدم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی درد پریودی زیاد یعنی رحم دچار مشکل شده و باید درمان کنی. 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
اینجا هم از این حرف ها میزنید الان گزارش میزنم

ازاین حرفا؟؟ کدوم حرفا؟! 

خوشت نمیاد تاپیکو ترک کن چرا جوش میزنی

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
وقتی درد پریودی زیاد یعنی رحم دچار مشکل شده و باید درمان کنی.

بالاخره فشار میاد باید درد کنه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من خدا خدا میکنم ک بشم تو عقد حامله نشم😢

چندروزه عقب افتاده با این ک از خودم مطمئنم بازم میترسم😂

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...
منم الان تو این وضعیتم مسکن استفاده کردم از درد😞😮‍💨

دیگه درد نداری

روزی صد بار خداروشکر کن که حداقل پریود میشی مثه من هر ماه دنبال آمپول نیستی که با آمپول پریود بشی یا ازدواج کنی دنبال دوا دکتر باشی مزخرف تر تنبلی تخمدان دیگه ندیدم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️