2777
2789
عنوان

چرا دخترا و زنا باید یه چرخه مزخرفو هر ماه تحمل کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 102 پست
اسم سایت رو ی بار تو ذهنت تکرار کن ، برات شفاف سازی میشه

ولش کن معلوم نیست چشه🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من تنبلی تخمدان دارم وقتی اصلاح سبک کردم هم به موقع پریودی شدم هم درد هاش بشدت کم شد

بخاطر سبک زندگی اشتباه و مواد غذایی ناسالم که پریودی ها اینقدر دردناک و نامنظم شده 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا امروز که من پریود شدم اعصابم خورده ازش همه تاپیک پریودی میزنن😂

چون بقیم با تو پریودن😭😂

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

تو انجیل نوشته بود همش تقصیر حوا هست چون اون سیبه رو خورد خدا عصبانی شد😆اخه خدایا به ما چه یکی دیگه ...

منم توی یه کتابی خوندم که یک جور تنبیه برای حوا بوده بعد از اینکه‌میفرستنش زمین

من پریودام وحشتناکه اصلادردندارم ولی بایه تکون کوچیک کلی خون ولخته ازم میره یعنی سه روزاول اصلانمیتو ...

چجوری درد نداری و وحشتناکه؟ 

چون کلی فواید برای بدنت داره

نخواستم

اصلاح سبک چطوری؟

پیج فلورا تاجیک توی اینستا 

نی نی سایتی ها معرفیش کردن .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
نخواستم

پس برو رحمت رو درار  

شوخی کردما 

ولی جدی میگم درسته درد وحشتناکی داره ولی واقعا اکسیر سلامتی و زیبایی بدنته

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿