2777
2789
عنوان

ب نظرتون الان موقع خرید این وسیله هست خانمای با سیاست بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 53 پست
چیکار کنم خیلی دلم براش میسوزه خیلی دوسش دارم اصلأ طاقت دیدن گرفتاریشو ندارم ولی اونا خییییلی بیشتر ...

بخدا منم مثل خودت بودم وقتی میدیدم خسته اینقدر دلم می سوخت که نگو

ولی دفعه ی آخر که دیدم چندماه تو فشار مالی هستیم و بعد چندماه پول‌گیرمون اومد بجای اینکه برای خونه و‌زنش خرج کنه دلش برای خانوادش سوخت

بعد از اون تصمیم گرفتم تغییرکنم و‌تغییرم کردم

نگاه اگر اون پول و‌تو وو بچت خرج نکنی خانوادش خرج می کنن

پولی تو باید بدی لباس وخوراک و...یکی دیگه میده 

تازه اینجوری شوهرتم نمیگه زنه من زنه خوبیه و...برعکس انتظارش از تو بالا میره

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هررررر چیزی که حالتو خوب میکنه بخر نردا متوجه فداکاری نمیشن

اصلأ چون همش فکر میکنم نداره خریدن هیچی بهم نمیچسبه یااینکه همش دارم میخرم از لج اونا ک اونا خرج نکنن وجرن اگه ب خودم بود و شوهرم ادم درستی بود قشنگ پولاشو میورد برای من منم پس انداز میکردم هم درست خرج میکردم مثلأ الان ب جای مینی واش میدادم طلا

آدم سیاست مداری نیستم 

ولی همزاد پنداری کردم

روزایی از زندگیم که دلسوزی بیجام

باعث شد از خواسته هم ،نیازهام گذشتم

پولشم جای دیگه به فنا رفت

نیاز میبینی بخر

به قول اون دوستمون نمی‌داشت نمیگفت بخر 

پول جمع کرده بودیم بدیم طلا ک تا جمع شد گفت ندارم و وضعم خیلی خرابه گرفت ازم بد ی مدت متوجه شدم دوبر ...

آنقدر کوتاه اومدی وقیح شدن.  کوتاه نیا،دلتم نسوزه. همسرت اگه قرار بود قدر شما رو بدونه همچین کاری نمی‌کرد.

اصلأ چون همش فکر میکنم نداره خریدن هیچی بهم نمیچسبه یااینکه همش دارم میخرم از لج اونا ک اونا خرج نکن ...

دقیقا میدونم چی میگی من دیروز ده کیلو گوشت خریدم از کار خودم بدم اومد ولی چون پس انداز نمیکنه منم خرید افراطی میکنم که کمتر بذل وبخشش کنه

آنقدر کوتاه اومدی وقیح شدن. کوتاه نیا،دلتم نسوزه. همسرت اگه قرار بود قدر شما رو بدونه همچین کاری نم ...

اره راستش من خیلی شم اقتصادی قوی دارم جوری ک همیشه وقتی دختر بودم همه میگفتن تو چجوری هم قشنگ میپوشی میگردی میخوری همیشه دستت پر از پس انداز و طلاس حتی فکر میکردن من با پسرا دوست میشم ازشون میگیرم ولی شوهرم چون پولاش حساب کتاب نداره و ب منم اعتماد نمیکنه اینه ک پیشرفت نمیکنیم