2777
2789

الان دست شوهرم خالیه بد داشت تو تی وی مینی واش تبلیغ میکرد من گفتم چقدر دلم از اینا میخاد گفت خب سفارش بده ب عنوان کادوی زایمانت منم سفارش دادم اما اصلأ دلم برنمیداره دست و بالش خیلی خالیه ولی از طرفی میگم حقشه چون همه پولاشو خانوادش ازش میگیرن خب چرا من نگیرم؟؟؟ولی دلم میسوزه باز میگم این بی عرضس همه پولارو همیشه ب باد میده نمیدونم همینجوری موندم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخر مینی واش بعد زایمان خیلی به درد می خوره من استفاده می کردم برای دخترم، بعدم شوهرت الان به تو نده فردا میده خانواده ش دلت بیشتر می سوزه، من واسه روز زن کادو نخواستم چون خونه عوض کردیم دستمون خالیه، دیروز دیدم ۵۰۰ کادو به مامانش پول زده خیلی ناراحت شدم.

عزیز منم مثل خودت بودم اژ خودم زدم که پس انداز‌کنیم

ولی هربار دیدم همسرم خرجه خانوادش می کنه

من چیزی دلم می خواد نمی خرم ولی خانوادش چیزای اضافی میخرن بعد از اون تصمیم گرفتم شروع کنم خرج کردن ودیگه دلم نسوزه

فکر کن شوهری که هرماه چقدر اسباب بازی وخوراکی برای بچه های خواهرشو وبرادراش می خرید الان دیگه نمی خره

فکر کن خودمون اصلا پول نداشتیم برنج‌و..تمام کزده بودیم دیدم پول و داذ مامانش بزه لباس بخره

الان کله حقوقش دسته مته تونستیم قرضامون و بدیم وسایلمون و‌بخریم اضافم بیاریم

تو هم کم کم شروع کن اولم بع فکر خودت باش نه همسرت

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

وقتی برای اونا خرج  میکنه حقشه اینقدر خرج کن که. کم بیاره و پولی نباشه برای اونا

در ضمن مردا دان نداشت نمیزاشت سفارش بدی

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

بخر مینی واش بعد زایمان خیلی به درد می خوره من استفاده می کردم برای دخترم، بعدم شوهرت الان به تو نده ...

لعنت ب این دلم ک انقدر میسوزه براش دلم میخاد با ذوق بخرم ولی همش ی دلم پیش شوهرمه