الان دست شوهرم خالیه بد داشت تو تی وی مینی واش تبلیغ میکرد من گفتم چقدر دلم از اینا میخاد گفت خب سفارش بده ب عنوان کادوی زایمانت منم سفارش دادم اما اصلأ دلم برنمیداره دست و بالش خیلی خالیه ولی از طرفی میگم حقشه چون همه پولاشو خانوادش ازش میگیرن خب چرا من نگیرم؟؟؟ولی دلم میسوزه باز میگم این بی عرضس همه پولارو همیشه ب باد میده نمیدونم همینجوری موندم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شب قبلش لباسو خیس کن تو لگن فرداش بچلون بنداز تو مینی واش
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
همه گفتن خوبه خب من دستام بی نهایت ضعیفه پس فردا لباسای بچه رو با چی بشورم لباسشویی هم ۹ کیلوییه
عالیه عزیزم من ۳ساله دارمش دستهای منم اگزما داره گذاشتم سرویس بهداشتی .لباسهای بچه رو همچین میشوره عین دسته گل حتی از این لباسشویی های اتوماتیک تمیز تر میشوره من که عصای دستمه
یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�