2777
2789

من ای وی اف کردم خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم ضعیف اما من با دارو خوب میشدم شوهرم خیلی ضعیف،دوبار انتقال دادم منفی شد این ماه قراره برم انتقال برام دعا کن

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

من ای وی اف کردم خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم ضعیف اما من با دارو خوب میشدم شوهرم خیلی ضعیف،دوبار ا ...

آخی عزیزم منم آزمایش اینا خوب بود عکس رنگی هم خوب بود فقط بخاطر قرص های مکمل که بهم دادن باعث کیست شد دوماه عقب افتاد الان منم شوهرم مشکل ناباروری داره تحرک و کیفیتش خوب نیس  منم میترسم برای پانکچر چ داروهایی برات نوشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ای وی اف کردم خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم ضعیف اما من با دارو خوب میشدم شوهرم خیلی ضعیف،دوبار ا ...

انشالله خدا این بار دلتو شاد کنه و دامنت سبز بشه منم همینطور خلاص شم واقعا شده معظل فکری و زندگیم دیونه شدم 

آخی عزیزم منم آزمایش اینا خوب بود عکس رنگی هم خوب بود فقط بخاطر قرص های مکمل که بهم دادن باعث کیست ش ...

پانکچر ک امپول داده بود ک روزانه میزدم امپولاشم گرون بود 

انشالله خدا این بار دلتو شاد کنه و دامنت سبز بشه منم همینطور خلاص شم واقعا شده معظل فکری و زندگیم دی ...

چند وقته اقدامی

انشالله خدا این بار دلتو شاد کنه و دامنت سبز بشه منم همینطور خلاص شم واقعا شده معظل فکری و زندگیم دی ...

ممنون عزیزم انشالله شمام بزودی دامنت سبز بشه

چند وقته اقدامی

من شش ساله ازدواج کردم دوسال پیش اومدم دکتر ولی فکرم ب شوهرم نمی‌رسید که شاید مشکل از اون باشع رفتم چکاپ اینا گفتن ن مشکلی نداری پریودم هم منظمه از 12سالی میشم الان 27سالمع بعد رفتم ی دکتر دیگه گفت شوهرت آزمایش بده فهمیدم مشکل از شپهرمه الان بهمون گفتن باید میکرو کنیم تا بچه دار بشیم منم یکم زورم میاد برم زیر این مکافات ای وی اف بعضی ها هم میگن آمپول بعد از انتقال زیاده اینا منم ترس برم داشته نمی‌دونم همش خودمو دلگرمی میدم که اون حتما مال کسانیع که مشکلات زیادی دارن نمی‌دونم دارم خل میشم

آخی عزیزم منم آزمایش اینا خوب بود عکس رنگی هم خوب بود فقط بخاطر قرص های مکمل که بهم دادن باعث کیست ش ...

برا پانکچر

هر شب، سینال اف زدم دور ناف

و هر شب، 1 بازویی و 2 تا عضلانی به پا

برای انتقال، شبی یک پروژسترون و روزی 2 شیاف پروژسترون