2777
2789
تو خودت سالمی امکان نتیجه گیری بالاس

والا پرولاکتین دادم خوب بود تخمدان سایزشون خوبه ذخیره تخمدان هم گفتن خوبه تیرویید ندارم آزمایشات همه گفتن عالیه لوله هام باز بودن چسبندگی یا کوچیک بودن رحم نداشتم اندومترم قبلا 6بود یبار فولیکول غالبم16بود مال دوسال پیش بعداز اون سونو ندادم نمی‌دونم الان چکار میکنن برام شوهرم گرید آ صفر گرید دی 80گرید سی 10درصده کیفیت هم 2درصد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر من ترحم و نیش کنایه بقیه خیلی اذیتم میکنه

بچه دار شدی یا نه من جاریم 13سال بچه دار نمیشد همه بهش میگفتن عصبی میشد الان ای وی اف کرد دوقلو داره شوهرم هم میگه نمیشه ماهم دوقلو داشته باشیم 

خواهر من ترحم و نیش کنایه بقیه خیلی اذیتم میکنه

الان اون بچه دار شده گیر دادن ب من همش میگن فلانی چند سال بعد تو عروسی کرده بچه دار شده هرکی اون روز عروسی کرده بچه اش کلاس اولع اینا پسرمون پیرشد بچه ندارع میرم رو مخ

بچه دار شدی یا نه من جاریم 13سال بچه دار نمیشد همه بهش میگفتن عصبی میشد الان ای وی اف کرد دوقلو داره ...

نه 

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم