2777
2789

دوستان لطفا مسخره اش نکنید توهین هم نکنید لطفااااا میخونه نظراتونو

دکتر خواهرزاده دوستم متخصص اطفاله و مجرده (طلاق گرفته چون زنش هم متخصص بود و میخواست مهاجرت کنه ولی این آقا نمیخواست و بعد کلی دعوا و اختلاف آخرش طلاق گرفت ولی دورادور میدونم خانمه نتونسته فعلا بره و درگیر کارای مهاجرته و وکیلش پولشو خورده و....) این آقای پزشک از فامیلهای خیلی دور ماست برای همین خبر دارم تا حدی

خواهر زاده دوستم یه بچه 3 ساله است که متاسفانه همیشه کهیر میزد و التهاب های شدید داشت که این پزشک تونسته با داروهای جدیدی که تجویز کرده کنترلش کنه

از طرفی دوست من فیزیوتراپ هست و چون تو بخش بین الملل تحصیل میکرد همراه با درس، کار هم میکرد. کروسان پختن رو حرفه ای بلده و برای چندتا کافه خوب کروسان میزنه و چون علاقه به این کار داره همچنان داره ادامه اش میده (البته داره برای یه مرکز فیزیوتراپی هم کار میکنه و کارآموزی میگذرونه اما برای اینکه بتونه بعدها مرکزی برای خودش تاسیس کنه شدیدا داره کار میکنه و شیرینی پختن رو هم ادامه داده تا الان تا خرجشو دربیاره تا حدی و پس انداز هم داشته باشه)

اینم بگم دوستم 29 سالشه و قبلا هم ارشد روانشناسی داشت و تو 24 سالگی دوباره کنکور داد و فیزیوتراپی هم خوند...خوشگل هم هست خداییش و خیلی نچراله و آرایش هم نمیکنه حتی.. ولی جذابه و البته خیلی هم خجالتی...کنارم نشسته اینا رو نوشتم قند تو دلش آب شد:)))

یه نامزدی کوتاه ناموفق داشته حدود 3 سال پیش

و الاااااااان میخواد نظر این آقا دکی رو جلب کنه:)) میگه یه جعبه کروسان و دنیش و ..میزنم براش ببرم به عنوان تشکر:)) الان سوالش اینه که بنظرتون ضایع است کارش؟

نه ولی دیگه رف اونجا سعی نکنه خودشو تو دله مرده جاکنه زیاد 

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ولی دیگه رف اونجا سعی نکنه خودشو تو دله مرده جاکنه زیاد

نه میگه بهش میگم فیزیوتراپم و برای تشکر اینا رو آوردم و اصلا هم زیاد تو چشاش نگاه نمیکنم و سریع خارج میشم:)))) بقیش هم توکل به خدا..اگه قسمت بشه که میشه..اگه هم نه که نمیشه دیگه:)

نه میگه بهش میگم فیزیوتراپم و برای تشکر اینا رو آوردم و اصلا هم زیاد تو چشاش نگاه نمیکنم و سریع خارج ...

پَ اوکیه

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

به نظر من اگه دستور پخت کروسان را به ما هم یاد بده خیلی کارش زودتر پیش میره چون دعای ما همراهش خواه ...

قربونت برم میگه با نوشتن دستور اصلا نمیشه کروسان پخت باید مراحلش رو عملی ببینی ...چون خمیرش باید لایه لایه باشه و خیلی کار دقیقی هست که درست دربیاد...قول داد هروقت آماده کرد ببره برای دکتر عکسشو بده اینجا بذارم نظرتونو بخوام:)