2777
2789

نمی‌دونم باید چیکار کنم از دروغ خسته شدم ده ساله ازدواج کردیم س مورد پیش اومده و منو خر فرض کرده چند روزشو مقاومت کرده اما بعدش اعتراف کرده ..خستم ازش متنفرم ازش کاش خانواده خوبی داشتم ..یبار تو تلگرام دیدم قسمت سرچ اسم دو تا دختره ک یکیش پروفایل نداشت یکیش پروفایل ادبی و منظره داشت گفتم چت کردی بهم گفت بهشون پیام بده هر جور دوست داری اما اگر اشتباه کرده باشی طلاقت میدم منم پیام دادم خودمونی جوری ک انگار طرفو میشناسم اما جوابمو ندادن حتی یک هفته گوشی دم دستم بود اما ج ندادن فک کنم یکیشونم بلاکم کرد شوهرم قسم خورد ک گزینه جست جو اطرافو زده ممکنه اون استیکر اول هر صفحه رو زده باشه پیام رفته باشه ..این گذشت ..یبار تو اینستا ی دختریو ک ب شدت روش حساس بودم رو سرچ کرده بود س روز زار زدم قهر کردم سفت و محکم می‌گفت سرچ نکردم نمی‌دونم از کجا اومده بلاخره دید کوتاه نمیام رفتم پیش وکیل گفت سرچ کردم اما از رو کنجکاوی چون فامیلمونه گفتن بلاگر شده رفتم ببینم چی می‌زاره و چیکار می‌کنه در صورتیکه میدونست روش حساس بودم و قبلاً شایعه شده بوده با هم دوست بودن ..چند شب پیشم تو گوگلش پو ر ن سرچ کرده بود کلی ..بازم منکر شد حتی پیام طلبکارانه داد تو تاپیکای قبلیم هست پیاماش اما دید بازم کوتاه نمیام گفت آره دیدم چ اشکال داره خیلی وقت بود ندیده بودم مگه خیانت کردم مشکلش چیه گفتم مشکلش دروغه توعه چند روزی سر سنگینم جوابشو نمی‌دم هیچ حسی بهش ندارم اومدم دیدم بابام ازش دورم گفت خیلی نگرانی برگرد گفتم مگه میشه دیدن بالای مریضم نیام چون تو ممکنه کج بری .‌حالا شما جای من باشید چیکار میکنید ..چیزی ک از نظر اون مهم نیست از نظر من هست چطور ممکنه میگه براش مهمم اما کارایی ک بدم میومد رو انجام داده بعدم بگه نکردم

هیچ اعتمادی بهش ندارم هرچی بگه قسم بخوره باور نمیکنم دیگه خودشو بی ارزش کرده با کاراش حس میکنم پتانس ...

بچه داری؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها خوبیش اینه همه حساب کتاباش دست خودمه و زمین ب نامم کرده قراره خونه هم بگیره ب نامم بکنه و جلو خانوادش ب شدت پشتمه ..هرچی با خودم میگم بزارم تا خونه ب نامم بشه هیچی نگم میبینم غیرتم ازون بیشتره ن دروغ تو کارمه ن کج میرم بهم فشار میاد این انقد منو گاو میبینه

حرص نخور عزیزم

اینایی که گفتی در حد خیانت نبوده فکر میکنم...

مردا همشون همینطورن یعنی ما اینقدر حساسیم و حرص میخوریم بعد اونا مگه کار اشتباهشونو قبول میکنن؟؟؟

به خدا فقط خودمونو پیر میکنیم ،منم دقیقا مثل. تواما

دائمم شک دارم🤣🤣🤣🤣

حرص نخور عزیزماینایی که گفتی در حد خیانت نبوده فکر میکنم...مردا همشون همینطورن یعنی ما اینقدر حساسیم ...

بهش گفتم نیتت دیوونه کردن منه ..از نظرش کاراش بد نبوده بهش گفتم ببخشید خیانت فقط رابطه جنسی و قرار و پیام نیست همینکه دور از چشم من کاری ک بدم میاد می‌کنی ینی خیانت 

فقط بزار خونه بنامت بشه....خیلی مهمه فقط بزار

قول داده گفته ب نامم می‌کنه آخه از کجا همچین زن درستی گیرش میومد بخدا نمیخوام از خودم تعریف کنم اما انقد ذاتم درسته ک خیالش راحته

حساس نشو چندسالته

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

حساسم کرده مدام دارم با خودم حرف میزنم اما دیگه عین قبل گوشی دستم نمیگیرم پیام بارونش کنم حتی دیگه گ ...

خب فیلم پو ر ن رو ک همه اقایون میبینن و هرکی بگه شوهر من اینطوری نیست شوهرزرنگی داره ک دستش رو نشده

بعدم داری میگی یارو فقط سرچ کرده باهاشون نخابیده ک دورادور حواست باشه ولی عاصیش نکن

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه