2777
2789
من دوتا پسر دارم چن وقت پیش یه سرویس ۱۸ گرمی خریدم هشتاد و خورده ایی خدا کنه در آینده عروس خانم خوش ...

یعنی میخای همونو بدی؟!

خوب اونو استفاده‌ کن الان اون‌موقع بفروش یه چیز نو و شیک و به روز و با سلیقه عروس خانمت بخر 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتا پسر دارم چن وقت پیش یه سرویس ۱۸ گرمی خریدم هشتاد و خورده ایی خدا کنه در آینده عروس خانم خوش ...

بقول مامانم خوشش نیومدخودت استفاده کن خودش بره براخودش بخره البته شوخی کردم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

والا یه همسایه افغانی خر پول داشتیم میگفت ما هرچی کار می‌کنیم طلا می‌خریم چون چیز دیگ نمیتونستن بخرن خونه و ماشین به نام خودشون  اگ داشتن میزدن به نام معتمد

ولی به حدی با ضایعات پولدار شده بود ک ماشین برا پسرش خریده بود از این دو درآ عروسی بزا دخترش گرف سال ۸۵ اینا فیلم برداری داشت هوایی 😐😐😐

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
زمان منم همه طلا میدادن دستام پر انگشتر بود 14 سال قبل و پولدارترا النگو برا به دنیا اومدن بچه طلا م ...

مگه شما به پسرتون‌کادو‌میدید؟

چرا مادرشوهر من نداد منم‌چقدر بدبخت بودم چیزی نگفتم،😐

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

چقد عاقلن ماشالامنم دوست دارم اینجوری زندگی کنم ولی بقیه نمیذارن

اره خودمم کیف میکنم چون بچه هیچ وقت اسباب بازی یادش نمیمونه ولی بزرگ بشه مشکل مالی پیدا کنه نتونه حل کنه خیلی بد ضربه میخوره

کاری به بقیه نداشته باشی چیزی که میدونی درسته رو انجام بده حتی اگه همه مخالفت باشند 

مگه شما به پسرتون‌کادو‌میدید؟چرا مادرشوهر من نداد منم‌چقدر بدبخت بودم چیزی نگفتم،😐

مادر شوهر سرویس میده همیشه تو فامیل ما رسمه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من سه چهار ساله همین کار رو میکنم 

پول قلک پسرم رو یکم رو میذارم طلا میخرم 

خودم دارم طلاها رو استفاده میکنم 

بعدا که بزرگ شد خواست چیزی بخره خونه ماشین یا ازدواج همینا به دردش میخوره 

تقریبا بیست گرم با پولش خریدم فکر کنم 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره یکیشون ۲۱ سالشه اون یکی کنکوریه طلا هم داره روز به روز بالا میره ترسیدم در آینده نتونن طلا بخرن ...

خدا برای بچهاتون حفظتون کنه الهی چه مادر مهربونی قلبم اکلیلی شد 

من خودم طلا دارم با سه تا دختر پسر ندارم طلاهامو گذاشتم برا بچهام عروس شدن بدم بهشون ان شاالله اگه عمری باقی بود 

یه سری از ادم ها به فکر آینده هستن ...

پدر مادر ما که بیخیال . . . از همه بدتر فقیر  جفتشون 

شعار شون هم اینه ...خودت همه چی رو بدست بیار ..به معنی واقعی جمله میشه عزیزم شما فقیر بعدی هستی که طبقه فقیر زیر خط فقر باشی که دولت لازمش میشه ... همینطور تو مثل ما ادامه بده یعنی کم توقع باش

یه شهری اسم نبرم  اصلا پسر بیکار نداشتن برام تعجب آور بود چون مادرشون وباباهاشون همه خونه میساختن یا میخریدن حالا اگه ماشین میخواست من که هنوز شاخم سرجاشه