2777
2789

ریز ریز بخرن تا وقتی بزرگ شد بفروشن یه سرویس بشه

اقوام ما طبقه متوسط هستن من یادمه دهه هشتاد خیلی برای عروس هاشون سنگین طلا می‌خریدن انگشتر نشون و شاباش طلا میدادن زیر لفظی طلا میدادن حالا پولدار هم نبودن حتی یادمه یه دوستی داشتیم جزو طبقه پایین به حساب میومدن سال 93 یه سرویس طلا برای عروسش خرید یه میلیون تازه خیلی سبک هم نبود.

خیلی وقته دیگه تو عروسی ها ندیدم سرویس طلا بدن حتی طبقه مرفه نیم ست میدن.

یادمه سال 87 جشن عقد یکی از دخترهای اقوام کل فامیل بهش انگشتر طلا دادن حتی خواهر عقد کرده منم انگشتر طلا هدیه داده بود دست عروس پر انگشتر شده بود.

الان میشه به نظرتون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوتا پسر دارم چن وقت پیش یه سرویس ۱۸ گرمی خریدم هشتاد و خورده ایی خدا کنه در آینده عروس خانم خوش ...

خوشش نیومد عوض می‌کنه سلامتی باشه اینا حل شدنیه

خوش به حال عروس هاتون 😂😂من که دوست دارم اگه طلا هم جمع کردم برای دختر یا نهایت پسر خودم باشه

عروسم دختر مردمه دل داره با یه امید و آرزویی میشینه سر سفره عقد.

ما همچنان میخریم البته

از اطرافیانم دیدم ان شالله خودمم برا بچه هام همینکارو میکنم 

اطرافیانم زیاد برا بچه هاشون اسباب بازی نمیخرن یا جشن های انچنانی نمیگیرن ولی به جاش ماه به ماه اندازه توانشون براشون طلا میخرن

یکیشون همین چند روز پیش عقدش بود باهمین پس انداز های بچگیش و زمان الانش تونست به سرویس قشنگ با چهارتا النگو و دستبند برا زنش بخره

ببین عزیزم ما همون زمانی که میگی ارزون بود همه طلا میخریدن ما یخچال خونمون خالی بود 

به وضعیت اقتصادی ربطی نداره به شغل و زرنگی مرد خانواده بستگی داره 

یه دوستی داشتم میگفت ما زمانی که چیپس ۵۰۰تومن هم بود نمیخریدیم 

عروسم دختر مردمه دل داره با یه امید و آرزویی میشینه سر سفره عقد.

زجرش که نمیخوام بدم😂😂

اگه وضع مالیم خوب بود به عروس هم کادوی خوب میدم ولی اگه قرار باشه با زحمت خودم طلا جمع کن دخترم واجب تر هست تا عروس 

انگار من خودم کارما هستم