2777
2789
حالا تا بچه هات بزرگ بشن.

آره یکیشون ۲۱ سالشه اون یکی کنکوریه طلا هم داره روز به روز بالا میره ترسیدم در آینده نتونن طلا بخرن به خاطر همین هرچی پس انداز میکنم خرد خرد طلا میخرم تا لا اقل دغدقشون کمتر بشه

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادمه برا عروسی دختر خالم هر کدوم از فامیل یه انگشتر طلا براش خرید دهه هشتاد ینی بالا ۲۰ تا انگشتر طلا بعد همون خالم دوسه سال پیش ۲۰۰ هزارتومن بمن کادو داد😟😟

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

زمان منم همه طلا میدادن 

دستام پر انگشتر بود 14 سال قبل و پولدارترا النگو 

برا به دنیا اومدن بچه طلا میدادن 

روز معلم چقدر ربع سکه میدادن 

اوفففف

الان خود من برای ازدواج اقوام درجه یک نهایت تا ده تومن طلا بدم 

برا بچه خودم که داماد بشه سرویس کامل میدم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
من دوتا پسر دارم چن وقت پیش یه سرویس ۱۸ گرمی خریدم هشتاد و خورده ایی خدا کنه در آینده عروس خانم خوش ...

خوشش هم نیاد اون موقع عوض میکنی عزیزم. به هرحال مدل های جدید میاد تا اون موقع.

یادمه برا عروسی دختر خالم هر کدوم از فامیل یه انگشتر طلا براش خرید دهه هشتاد ینی بالا ۲۰ تا انگشتر ط ...

منم یادمه مثل نقل و نبات انگشتر طلا کادو میدادن

خواهر من سر عقدش دنیایی انگشتر طلا هدیه گرفته بود.