2777
2789
عنوان

کاش پنج سال پیش ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 122 پست
سن ۲۴ چی؟ دختری ک ۲۴وونیم سالشه داره ارشد میخونه یکم عقبه از زندگی؟

حتی اگه ازدواج براتون یه هدف مطلق هم باشه نمیشه گفت توی این سن از زندگی عقب هستید 

دانشجوی ارشد ، یه شغل خوب و یه درآمد مکفی هم داشته باشه صد هیچ از خیلی ها جلوتره👏👏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خداروشکر که تو خوبی،،خانواده ی من از بس جنگ دعوا فحش،دشمنی باهم این خانواده رو بردن به سمت تباهی خیل ...

دقیقا توصیف حال ماست

کاش شرایط خانوادم خوب بود اصلا فکر ازدواج نمیکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا اگه تاپیکای نی نی سایت می بینند که حق دارند طاقچه بالا بزارند و فکر کنند کسی هستند،اینقدر که ای ...

خب آدم نگران میشه سنش بره بالا یه وقت اون کسی ک میگید سرراهش قرار نگیره

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
از این لجم میگیره اینجا همه توهم توطئه دارن میگن تاپیک هدف دارهاولا ۱۸ کودک نیست کودک همسری هم نیستد ...

همه طبق شرایط خودشون حرف میزنن 

منم هرچی خواستگار دارم خانواده رد میکنن با دلیل یا بی دلیل میترسم دیر بشه نمیدونم قسمت نیست یا چی ولی تا آخر عمر که نمیشه تنها موند امیدوارم یه بخت خوب نصیبت بشه ❤همچنین نصیب همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن

حتی اگه ازدواج براتون یه هدف مطلق هم باشه نمیشه گفت توی این سن از زندگی عقب هستید دانشجوی ارشد ، یه ...

درست اما اینا توجیهه 

تا کی تنها موند؟بالاخره آدم نیاز به یکی داره که همراهش باشه همدم باشه نیاز به محبت داره 

درست اما اینا توجیهه تا کی تنها موند؟بالاخره آدم نیاز به یکی داره که همراهش باشه همدم باشه نیاز به م ...

توجیه نیست عزیزم 

علایق آدم ها و هدفت هاشون توی زندگی متفاوته، بنده اگر نظری میدم مطابق با شخصیت و روحیات خودم و جامعه آماری و فرهنگی هست که داخلش زندگی میکنم کسی که در هر شرایطی دوست داره ازدواج کنه به خودش مربوطه بنده هم براش دعای خیر و خوشبختی میکنم کسی هم ازدواج براش هدف مهمی نیست و با چهل سال سن داره نرمال زندگیش رو میکنه  ، پذیرش اینها برای ما آدم ها متفاوته چون فرهنگ ها و رسوماتمون متفاوته عزیزکم ♥️🌹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

سنی نداری هنوز عزیزم ولی حرفات درسته اگر پدر ی نباشه که کمک کنه پسرا اکثرا نمیتونن زتدگی تشکیل بدن . ولی شما میتونی یه هدف دیگه پیدا کنی حیفه خیلی جوونی اینجوری غصه نخور ما هممون از این اشتباها کردیم