2777
2789
عنوان

کاش پنج سال پیش ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 122 پست

تو 19 سالم دو ساله نامزدم درس هم خوندم و دارم میخونم سرکار هم میرم و راضیم 🥲 ولی با شرایط شما منتظر خواستگار نمی‌خوندم دیگ ب نظرم خودتون ی فرد ازدواجی با شرایط خوب پیدا کنیدد

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیست شناسیمتو ریاضی فیزیک پسر بیشتره

نذر بخت خوب برا ازدواج برداشتی ‌؟منم میخوام بردارم برخلاف بقیه دوس ندارم سن بالاتر ازدواج کم دوس دارم زود برم سر خونه زندگیم

دانشجوی پزشکی 🩺

عزیزم دختر ۱۸ ساله سیاست زندگی بلده؟تاپیک همه کودک همسرا رو‌بخونی میبینی تو اتاق مادر شوهرشون زندگی ...

از این لجم میگیره اینجا همه توهم توطئه دارن میگن تاپیک هدف داره

اولا ۱۸ کودک نیست کودک همسری هم نیست

دوما من خودم گفتم به کسی توصیه نکردم

شرایط زندکی ادما فرق میکنه

شما ازکجا میدونی شاید من خونه بابام کتک بخورم

محردی برای همه به معنی ناز و نعمت نیس

انشالله خدا درست کنه براش

ای دختر دیگه بعیده ،یه خواهرم مشکل اعصاب و روان داشت ده سال بردیمش مراکز نگهداری روانیا،برادرم سی و هشت سالشه مادرم دامادش نکرد الان پیر شده موهاش جو گندمی سفید شد،حالا هم معتاد شد سه نفر از اعضای خانوادمون سنشون رفت بالا و ترشیدن چیکار کنیم

از این لجم میگیره اینجا همه توهم توطئه دارن میگن تاپیک هدف دارهاولا ۱۸ کودک نیست کودک همسری هم نیستد ...

ما در مورد بلوغ اجتماعی ازدواج صحبت میکنیم قطعا همه تو ناز و نعمت نیستن ولی هر چیزی سن خودشو داره همونطور که گواهی نامه رانندگی سن داره مدرسه سن داره دانشگاه سن داره هر چیزی به وقتش خوبه شاید با عقل الانت با همون خواستگار ۵ سال پیش حرف بزنی اخلاقشو میشناسی دختر۱۸ ساله واقعا هیچ‌درکی از زندگی‌مشترک نداره 

از این لجم میگیره اینجا همه توهم توطئه دارن میگن تاپیک هدف دارهاولا ۱۸ کودک نیست کودک همسری هم نیستد ...

زندگی خیلی آرومی رو تو خونه ام داشتم 

بدون هیچ دغدغه 

آرامش

تا اینکه 

اومدم نی نی سایت فهمیدم کودک همسر هستم

و بدبخت

و هر روز دارم از شوهرم کتک می‌خورم 😐😂

نمی‌دونم چطوری برای همه نسخه میپیچن 

ای دختر دیگه بعیده ،یه خواهرم مشکل اعصاب و روان داشت ده سال بردیمش مراکز نگهداری روانیا،برادرم سی و ...

چی بگم زندگی بی رحمه اوضاع خانواده منم خوب نیست

هرکسی یک جور بدبخته

باز من بهترم نسبت به خانوادم

چی بگم زندگی بی رحمه اوضاع خانواده منم خوب نیستهرکسی یک جور بدبختهباز من بهترم نسبت به خانوادم

خداروشکر که تو خوبی،،خانواده ی من از بس جنگ دعوا فحش،دشمنی باهم این خانواده رو بردن به سمت تباهی خیلی بدجوره گشنه بی پول،برهنه،یه خانواده ی بی اعتماد بنفس خجالتی جنگ زده بی آبرو شدیم انگشت نمای کل محل