2777
2789
فامیلامون همه خوب و جنتلمن😂🤌

فامیلاتونو به منم بده تروخدا

بعد ما یا همه ازدواج کردن یا چندتا پسر دماغو بی ادب پس انداختن 😂

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

نمد چیکار کنم که نظرش بهم جلب بشه دختر عموم میره که باهاش برقصه و اینا ولی من از این کارا نمیکنم و ن ...

پسرا از دختر هایی خوششون میاد که سخت دوستشون بیارن 

زاتشون اینه 

اگرم با دختر همون رل بزنه فقط قصد سواستفاده داره چون پسرا از دختر هایی که بهشون میچسبه نه خوششون میاد نه توجه میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایجونم 😔😂 فیکشنارو میخونین یا نه؟

ززیاد نمیخونم😂ولی بعضی وقتا میرم روبیکا فیکشن بچه 11ساله رو میخونم 😂

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

خب دیگه تو سعی کن عشوه بیای نگاه کن زیرچشمی دلبری کن دیگه

من اصلا باهاش صحبت نمیکنم تو جشنا هم نزدیکش نمیشم 😂😂

ولی این دختر عموم میره می‌چسبه بهش 

فکر کن این پسره ی پسرعمو دیگه داره دخترعموم برا دوتاشون اینجوری میکنه

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

ززیاد نمیخونم😂ولی بعضی وقتا میرم روبیکا فیکشن بچه 11ساله رو میخونم 😂

اونا یه دنیای دیگه‌ن اصن 🤣🤣 ولی شروع کن پشیمون نمیشی ، با دزیره شروع کن دیگه نمیتونی دل بکنی 😂

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

پسرا از دختر هایی خوششون میاد که سخت دوستشون بیارن زاتشون اینه اگرم با دختر همون رل بزنه فقط قصد سوا ...

آره مین پسره اصلا بهش توجه نمیکنه 

عه چندشم شداگه بلد نیستی یا نمیری غلط میکنی عاشق میشی😂

بلدم اتفاقا اگه انجام بدم قطعا میاد سمتم و اینا ولی نمیخوام ام از این کارا بکنم 

من اصلا باهاش صحبت نمیکنم تو جشنا هم نزدیکش نمیشم 😂😂ولی این دختر عموم میره می‌چسبه بهش فکر کن این ...

آخرم یکی از اینا میگیرتش

ولی تو بگذره سعی کن بری تو جمعشون، با یه دختر که صمیمی آری هماهنگ کن یه بازی دسته جمعی انجام بدین مثلا جرات حقیقت و اینا که یخت باز بشه

اونا یه دنیای دیگه‌ن اصن 🤣🤣 ولی شروع کن پشیمون نمیشی ، با دزیره شروع کن دیگه نمیتونی دل بکنی 😂

نووو جاست تهکوک😂

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

بلدم اتفاقا اگه انجام بدم قطعا میاد سمتم و اینا ولی نمیخوام ام از این کارا بکنم

مگه ما گفتیم ضایع بازی یا سبک بازی دربیار 

میگم نگاه زیر چشمی بکن 

دلبری کن 

در عین حال سادگی جذاب و سک سی باش 

چجوری بگم دیگه😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿

نووو جاست تهکوک😂

بابا دزیره ویکوکه دیگهههلپبتشدلسدبشدبشدف

برن گوگل پی‌دی‌افش باید باشه

میتونی واتپد هم دانلود کنی از تو اون بخونی اون خیلی راحتتره همه فیکشنارم داره

آخرم یکی از اینا میگیرتشولی تو بگذره سعی کن بری تو جمعشون، با یه دختر که صمیمی آری هماهنگ کن یه بازی ...

مساله اینه که ما توی فامیلمون دختر و پسرای جوون باهم زیاد صمیمی نیستن بعد پسرای فامیلامون از دخترای این مدلی که بره سمتشان خوششون نمیاد و دوست ندارن چون اینجوری بزرگ شدن

مگه ما گفتیم ضایع بازی یا سبک بازی دربیار میگم نگاه زیر چشمی بکن دلبری کن در عین حال سادگی جذاب و سک ...

اها فهمیدم فکر بد نکنه😂

مساله اینه که ما توی فامیلمون دختر و پسرای جوون باهم زیاد صمیمی نیستن بعد پسرای فامیلامون از دخترای ...

خب یکم صمیمی شید یه گروه بزنید اوایل برای هماهنگی یه چیزی یه بهونه ای جور کن

بعد از اون گروه یکم صمیمی تر میشید .