2777
2789
بله بله، 😫

😭😭😭😂

بعد سالها تو سایت تهکوکر پیدا کردمممم

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان بگم مبارکه یا بسلامتی؟ انتخاب با خودت😐💔😂

نمد چیکار کنم که نظرش بهم جلب بشه 

دختر عموم میره که باهاش برقصه و اینا ولی من از این کارا نمیکنم و نخواهم کرد 

به نظرت از دختر عموم خوشش میاد با این کاراش؟

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

من اصلا باهاش صحبت نمیکنم اصلااااااااا

وا خب چجوری بهت علاقه مند شه

میکاپ غلیظ اصلا نکن نزدیک بقیه پسرا زیاد نرو اوایل جلوش لباس زیاد باز نپوش ولی اونقدرام بسته نباشه.

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

وایی مثلا چیکار میکنی؟پسره د جواب چیکار میکنه؟

من همیشهههه تو اتاقمم، وقتی میاد خونمون میام پایین، مامانمو کمک میکنم، وسط حرف داداشم میپرم، چایی اینا میبرم و... 😂

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

😭😭😭😂بعد سالها تو سایت تهکوکر پیدا کردمممم

من یکی از دوستام تهکوکره😂همینجاس

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

من همیشهههه تو اتاقمم، وقتی میاد خونمون میام پایین، مامانمو کمک میکنم، وسط حرف داداشم میپرم، چایی ای ...

خواستگاری ؟😭😂

من همیشهههه تو اتاقمم، وقتی میاد خونمون میام پایین، مامانمو کمک میکنم، وسط حرف داداشم میپرم، چایی ای ...

آفرینن 🤭😂😂

من یکی از دوستام تهکوکره😂همینجاس

ایجونم 😔😂 فیکشنارو میخونین یا نه؟ 

وا خب چجوری بهت علاقه مند شهمیکاپ غلیظ اصلا نکن نزدیک بقیه پسرا زیاد نرو اوایل جلوش لباس زیاد باز نپ ...

من از اول اینکارو نمیکردم الان انجام بدم خیلی ضایس