2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موهام با هربار شونه بالای ۱۰ تا تار میریختیه مدت بخاطر روده ام روغن تخم کتان شبی یک قاشق میخوردم. ...

واقعا؟ قیمتش چقده؟

منم تخم کتان گرفتم میجوشوندم میزدم ولی حوصله ام نکشبد ادامه بدم

اگه روغنش خوبه بگیرم

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

واقعا؟ قیمتش چقده؟منم تخم کتان گرفتم میجوشوندم میزدم ولی حوصله ام نکشبد ادامه بدماگه روغنش خوبه بگیر ...

نمیدونم چنده من از شرکت نیوشا سفارش دادم

من یه قاشق بعد شام میخوردم.برای من که معجزه کرد.میخوام بازم بخرم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

ارههه ای ول😂😂تو هم داریش😂یه مدت گیر دادم ب اب قلم

ارههههه حامد رییسی کلا مرجع تقلید منه 🤣🤣🤣یعنی تنها کسیه که من حرفشو گوش میکنم 

آب قلم که واقعا عالیه پر از کلاژنه حتی تمام دکترای پوست هم میگن بخورید

عه☹️☹️😂اگه لزجه پس بدرد همون سوپ میخوره

پامرغ ها رو بریز تو قابلمه بزرگ.با ی دونه سیب کامل و بذار بپزه.۵.۶ ساعت با شعله کم.بعدش استخونهاش از گوشتا جدا میشه بریز تو آبکش.و آبش رو بذار یکم غلیظ تر شه.تو جای سرد خونه بذار میبنده.بعد وعده وعده تو پلاستیک فریزر بذار.یا ی یخدان قدیمی ها بود مث جا تخم مرغی تو اونا بریز وقتی خودشو مث ژله گرفت جدا کن. هر غذایی میپزی میتونی بریزی.من همسرم زانوهاش درد میگیره.تو سوپ آش ماکارونی استانبولی همه چی میریزم .خودش خالیشو بدش میاد ولی با این روش اصلا بو نمیده.مقوی هست

ارههههه حامد رییسی کلا مرجع تقلید منه 🤣🤣🤣یعنی تنها کسیه که من حرفشو گوش میکنم آب قلم که واقعا عال ...

😂😂😂😂خیلی باحاله منم جذبش شدم تنها کسیه ک همه استوریاشو می بینم‌ . حالا چ کنیم‌ پای مرغ بخوریم یا زوده ؟😂

پامرغ ها رو بریز تو قابلمه بزرگ.با ی دونه سیب کامل و بذار بپزه.۵.۶ ساعت با شعله کم.بعدش استخونهاش از ...

با سیب بذارم ؟؟ چه جالببب ممنونم

یخ میزنه خاصیتشو از دست نمیده؟

با سیب بذارم ؟؟ چه جالببب ممنونمیخ میزنه خاصیتشو از دست نمیده؟

آره سیب بوی زحمش رو میگیره.نه حالت ژله ای میشه

نه بابا.کارمندها رو ببین غذا می‌پزند فریز میکنن سروموروگنده ن.حساس نباش