2777
2789
عنوان

تلاطم امواج آخر الزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 16584 بازدید | 1406 پست

أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ وَ يَعْلَمَ الصَّابِرِينَ‌

آیه ۱۴۲ ال عمران .🍀

آیا گمان کردید که (با ادعای ایمان)وارد بهشت شوید ،در حالی که هنوز خداوند مجاهدان و صابران شما را معلوم نساخته است ؟

سلام عزیزان مهدوی 🥰

به قول معروف :🤌به عمل کار بر آید؛ به سخندانی نیست.

یعنی با امتحان هست که صبر و بندگی ما معلوم میشه..

خدایا امتحاناتی که در آن هستیم و یا پیش روی ماست
برای ما آسان فرما و
ما رو سربلند از اون خارج کن .

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌼💕

@rezvani_83      @افراافشار      @باران1330      @قاصدک_صورتی    

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ و ...

@eleno

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام عزیزم😍 ممنونم از دعوتت🫀

ممنونم از شما که دعوتم پذیرفتید 🌱

أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ وَ ...

خدایا امتحاناتی که در آن هستیم و یا پیش روی ماست
برای ما آسان فرما و
ما رو سربلند از اون خارج کن

حال منه،خدایا خودت رحمی بکن.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ و ...

سلام ممنون 

برا ارامش دلم و صبر استقامت منو همسرم  و عاقبت بخیری کار زندگیمون دعام کنید🥺🌹 

سلام قربونت برم.خیلی ممنونم🥺❤️❤️❤️

خدا نکنه عزیزم 😘

برام دعاکنبد .بقرآن کم آوردم

ان شالله‌ که مشکلتون حل بشه عزیزم.

آیت الکرسی میخونم.

ممنون عزیزم منم به نیتتون صلوات فرستادم

تشکررر😍

@خوشگل_نینی_سایتم @عضویت2ساله‍ @ایلیوس @بارون_نم_نم_0 @معجزهخدا98 ﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُ ...

سلامت و عاقبت بخیر باشید 🌹 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

سلام 

اللهم عجل لولیک الفرج 

التماس دعا دارم از همه ی اعضای این تاپیک 

برای حاجت روایی همه تون صلوات میفرستم :

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

التماس دعای خیلی زیاد دارم از تک تک تون. 

اللهم عجل لولیک الفرج