2777
2789
عنوان

تلاطم امواج آخر الزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 15865 بازدید | 1378 پست
۱۰ تا صلوات

قبول باشه عزیزم 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام ممنون ب یادم بودی آجی.بازم مثل همیشه التماس دعاواسه شفای پوستم وازدواجم.خدابحق چهارده معصوم علی ...

براتون حمد شفا میخونم عزیزم 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باور بکن این شهر جای زندگی نیست

تا ناخدایانند جای بندگی نیست

دین دارهای شهر مان در خواب رفتند

بهر نماز و عشق بازی اب رفتند

این تیره دلها از شقایق سر بریدند

اینهابرای اخرت ذلت خریدند

چشم کسی از ترس داور غرق نم نیست

بی دین و دنیا پیشگان در شهر کم نیست

پیر غریب شهر از ما خسته گشته

از نامرادی ها دو بالش بسته گشته

یکروز اینجا عرصه حکم و قصاص است

دنیا پر از شمر و یزید و عمر وعاص است

من منتطزر تا فصل هم عهدی بیاید

با ذولفقار حیدری مهدی بیادی😍😍

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱به نیابت از شما هدیه به آقااللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَج ...

سلام گلم ممنونم عزیز دلم حاجت روا باشین انشالله

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
باور بکن این شهر جای زندگی نیستتا ناخدایانند جای بندگی نیستدین دارهای شهر مان در خواب رفتندبهر نماز ...

چه قشنگ🥰

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 🤲🌱

سلام دوستان .ان شاالله ظهور نزدیک هست. کسی نمیتونه وقت تعیین کنه چون علمش و نداره ولی نشانه های ظهور مشهود هست و ان شاالله به زودی اتفاق میفته. به فرمایش خود امام زمان عج برای ظهور حضرت خدا رو به حق عمه جانشون حضرت زینب س قسم بدین و مکرر بگین اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س.

الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم. عزیزان هر کار خیری میکنین ب نیت ظهور حضرت باشه. شک نکنین امام زمان عج زیر دین کسی نمیمونن و چندین برابر دعاگوتون هستن.

در مواقع سختی یا صاحب ادرکنی یا صاحب الزمان اَغِثنی زیاد بگین. روزانه حتما چنددقیقه درد دل کنین باحضرت. شب و روز بهشون سلام‌کنین و باهاشون صحبت کنین. راه سعادت هستن.امام الان ماایشون هستن. بهشون متوسل شین.مثل یک‌ پدر مهربان دعاگوتون هستن. ب اطرافیانتون راجع ب  امام زمان عج بگین و بخواین برای ظهور مضطرانه دعا کنن.سوره توحید هدیه کنین بهشون. سوره یس  و سوره حمد وتوحید و اگه مقدور بود ۵۰۰ صلوات یا هرچند تا صلوات هدیه کنین ب پدر ومادر گرامیشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س.  عاقبت بخیر باشین ان شاالله. 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

آللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
سهم من ۵۰ تا التماس دعا

قبول باشه عزیزم 💚

سلام دوستان .ان شاالله ظهور نزدیک هست. کسی نمیتونه وقت تعیین کنه چون علمش و نداره ولی نشانه های ظهور ...

سلام عزیزم خوش آمدید 🌱

زحمت کشیدین اجرتون با آقا 

به نیابت از شما هدیه به آقا