2777
2789
عنوان

تلاطم امواج آخر الزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 16704 بازدید | 1406 پست
سلام عزیزم خوش آمدید 🌱زحمت کشیدین اجرتون با آقا به نیابت از شما هدیه به آقااللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُح ...

قربون شما عزیزم وظیفه بود.الهی عاقبت بخیر باشین زیر سایه ی امام زمان عج. حضرت دعاگوتون باشن.  خیلی محبت کردین.ممنونم.

حاجت روا وعاقبت بخیر باشین ان شاالله 

الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

🌸 رسول خداصلّى الله عليه وآله فرمود:

💐لاَ تَقُوحکمُ اَلسَّاعَةُ حَتَّى يَقُومَ اَلقَائِمُ اَلْحَقُّ مِنَّا وَ ذَلِكَ حِينَ يَأْذَنَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَهُ وَ مَنْ تَبِعَهُ نَجَا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْهُ هَلَكَ اَللَّهَ اَللَّهَ عِبَادَ اَللَّهِ فَأْتُوهُ وَ لَوْ عَلَى اَلثَّلجِ فَإِنَّهُ  خَلِيفَةُ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ خَلِيفَتِي.💐

🌸 قيامت بر پا نشود تا قائم بر حقّ ما قيام كند، و آن هنگاميست كه خداوند عزّوجلّ او را اذن دهد؛ پس هر کس از او پیروی کند نجات می یابد و هرکس از او تخلف ورزد هلاک می‌شود.

بندگان خدا! خدا را، خدا را، در نظر بگیرید و به او ( امام زمان ارواحنافداه) بپیوندید؛ حتّی اگر لازم باشد سینه خیز خود را بر روی برف بکشید؛ زیرا او خلیفه خداوند عزّوجلّ و جانشین  من است.🌸

📚بحارالأنوار،ج۵۱، ص۶۵/ اثبات الهداة،ج۵،ص۷۰

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🔰 برای غریب سه معنی ذکر شده است:

1⃣کسی که از وطنش دور است.(۱)

2⃣فرد تنهایی که هیچکدام از خانواده و دوستانش نزد او نیستند.(۲)

3⃣کسی که یار و یاوری ندارد.(۳)

🌼 همه ی معصومین غریب هستند؛

🌸 اما بین آنها سه امام به صفت غریب توصیف شده اند:

💖امام حسین (علیه السلام )

💖امام رضا (علیه السلام)

💖امام زمان (عجل الله)

از بین سه امام غریب هم حضرت حجه ابن الحسن العسکری عجل الله تعالی فرجه الشریف 

به خاطر طولانی بودن دوران غربت؛ زندگی مخفیانه؛ کمی یاران و تقسیم میراثش درحالی که زنده هستند؛ از همه غریب تر هستند.

🌷 تا جایی که امیرالمؤمنین (علیه السلام فرموده اند:

🍃 مهدی آواره و رانده شده و بی کس و تنهاست. (۴)

📚منبع: 

(۱):لسان العرب ذیل واژه ی غریب

(۲):بحار الانوار ج۸ ص۱۲

(۳):مکیال ج۱ ص۱۶۵ 

(۴):کمال الدین ج۱باب۲۶ح۱۳

مولای غریبم...

▪️ما را شریکِ دردوغم خود حساب‌کن

ما دل شکستہ‌ایمـ ز احـوالِ مضطرت

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

در قسمتی از حدیثی طولانی 

🌟پیامبر خدا به سلمان فرمود :

...یکى از علامت‏هاى برپائی قیامت (اخر الزمان) این است که نماز ضایع مى‏شود- یعنى از میان مسلمین مى‏رود 

و از شهوات پیروى مى‏شود و مردم به سوى هواها میل مى ‏کنند

مال مقامى عظیم پیدا مى‏کند و مردم 

آن را تعظیم مى‏کنند

دین به دنیا فروخته مى‏شود....

📚بحار الأنوار ج 6 ، ص 309

▪️فرازی از قنوت امام عسکری علیه السلام:

خدایا،

(مهدی من)،

🔻 در راه تو، تلخی غم‌های جانگداز را جرعه جرعه می‌نوشد.

🔻غم‌ها یکی پس از دیگری او را در بر می‌گیرند،

🔻حادثه‌های دردناک به او هجوم می‌آورند،

🔻غصّه‌هایی گلوگیر بر او وارد می‌شود،

🔻و دردهایی که هیچ پهلویی تاب تحمّل آن‌ها را ندارد!

👈 این‌ها به خاطر آن است که

فرمانی از فرمان‌های تو را می‌بیند که

(تحریف شده، ولی چون حضرتش اذن قیام ندارد)

دستش از اصلاح آن کوتاه است،

و نمی‌تواند آن گونه که تو دوست داری تغییرش دهد...

📚مهج الدعوات ص۶۶

🌸 دعا

خدایا ما کم نمی‌خواهیم! ما خیلی زیاد می‌خواهیم!

"اللّهم المم به شعثنا و اشعب به صدعنا و ارتق به فتقنا و کثّر به قلّتنا و اعزز به ذلّتنا و اغن به عائلنا و اقض به عن مغرمنا و اجبر به فقرنا و سُدَّ به خلّتنا و یسّر به عسرنا و بیض به وجوهنا و فک به اسرنا و انجح به طلبتنا و انجز به مواعیدنا و استجب به دعوتنا و اعطنا به سؤلنا و بلّغنا به من الدنیا و الاخرة آمالنا و اعطنا به فوق رغبتنا ...."

خداوندا! به وسیله‌ی آن امام،

ما را از پراکندگی به جمعیت برسان!

رخنه‌ی میان ما را پر کن

و جدایی ما را به وصل بدل ساز!

تعداد کم ما را افزون گردان!

ما را از خواری

به سربلندی نائل ساز!

نیاز ما را به

بی‌نیازی تغییر ده!

بدهی‌مان را ادا و 

نداری‌مان را جبران کن!

راه تهی‌دستی‌مان را ببند

و سختی‌مان را آسان گردان!

به ما آبرو ببخش

و از اسارت آزادمان کن!

خواسته‌هایمان را برآورده کن!

وعده‌هایمان را عملی

و دعایمان را برآورده ساز!

درخواست‌مان را اجابت فرما

و ما را به آرزوهای دنیا

و آخرت‌مان برسان!

و به واسطه‌ی امام زمان

افزون بر میل و 

خواهش‌مان به ما ببخش!

📚 دعای افتتاح

فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ ]

🌻صبر کن که وعده خداوند حق است

.

📖 السَّلاَمُ عَلَى مُفَرِّجِ اَلْكُرُبَاتِ...

🌱سلام بر تو ای مولایی

که آخرین امید درماندگان، 

به دستان گره گشای توست.

سلام بر تو و بر روزی که گره از کار عالم باز خواهی کرد.

📚 صحیفه مهدیه،

زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس

روزی خواهد آمد

که مهدی (عج) تکیه بر کعبه زند

و با صدایی حیدری بگوید: 

ای اهل عالم، 

من امام 

قائم هستم..

اللهم عجل لولیک الفرج

@شمعدونی402 @رتبه_برتر_مملکتم @مهر_آفرین_من @یاغوت @زیبای_فریب_دهنده ﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْ ...

سلام عزیزدلممم ممنون بابت تگت❤️😍 

من ۱۰۰ تا صلوات نذر میکنم عزیزم احتمالا هم تا شب میفرستم❤️هر وقت فرستادم همیت جا میام خبر میدم 😘😘

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

الللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

الللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺😔

یا صاحب الزمان 😘😍

یا صاحب الزمان 😍😘

یا صاحب الزمان 😍😘

یا صاحب الزمان 😘😍

تروخدا شما  ارتباطتون با خدا خوبه میشه برای یکی از دوستام دعا کنید😭 فجر نکنم خدا حرف منو بشنوه ترو خدا دعا کتید حالش خوب باشه😭

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری