2777
2789
عنوان

با این خواستگار جواب مثبت می‌دین یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 116 پست
هزار درصد منفی، مگه ربات هستی که دارن واست برنامه مینویسن چطوری باشی چطوری نباشی؟؟؟؟

خودش میگه تو قبول کنی من درست میکنم همه چی رو ولی همش میترسم بعد مدتی بره سراغ خانوادش منو ول کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب عزیزم حرفاتو رک بهش بگو بگو من اینم و حرفه‌ای خانوادتون قبول ندارم اگه قبول کرد جدا زندگی کنین ک ...

جدا زندگی میکنیم روستا نه شهری که با هر دو خانواده یکساعت فاصله هست ولی گفته آخر هفته ها باید خونه مامانش باشیم 

خودش میگه تو قبول کنی من درست میکنم همه چی رو ولی همش میترسم بعد مدتی بره سراغ خانوادش منو ول کنه

الکی میگه، اگر میخواست اصلا به خانواده اش اجازه نمیداد زنگ بزنن همچین اراجیفی رو بگن.. تو با این ازدواج کنی انگار با سه چهار نفر اقا بالاسر ازدواج کردی

نه گفتم منو نمیخوایید مستقیم بگید انشاالله داداشت خوشبخت بشه دوباره خودشون البته به اجبار اومدن جلو

همین ؟ وای خدااااا دارم حرص میخورم ، کاش ی چیزی میکنی که خفه خون بگیره اون چاک دهنشو ببنده آشغال

اتفاقا اینجور حانواده ها عالین

همون اول توقعاتشون رومیگن که شما باچشم باز انتخاب کنید

حالا دیگه دست خودته....

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اگ کنارم بکوی دو تا سیلی محکم میزدم تو دهنت عقلت بیاد سر جاش مث دختر خنگا میخوای بری روستا؟😐 بعدم ...

روستا نه شهری که توش کار می‌کنه زندگی میکنیم چادر هم دید من قبول نمیکنم گفت مانتو بلند ولی بعضی جاها چادر هم بپوشم خودش میگه خواهرش دخالت کنه قطع رابطه می‌کنه نمی‌دونم باورش کنم یا نه

جدا زندگی میکنیم روستا نه شهری که با هر دو خانواده یکساعت فاصله هست ولی گفته آخر هفته ها باید خونه م ...

هفته ای یه بار چیزی نمیشه به نامزدت بگو من اخلاقم اینه از من نخا ک تغییر کنم 

خدایا شکرت   
اتفاقا اینجور حانواده ها عالینهمون اول توقعاتشون رومیگن که شما باچشم باز انتخاب کنیدحالا دیگه دست خو ...

که بیان به خانواده طرف توهین کنن و طرف رو زیر سوال ببرند و کلی ایراد بزارن عالیه؟

جدا زندگی میکنیم روستا نه شهری که با هر دو خانواده یکساعت فاصله هست ولی گفته آخر هفته ها باید خونه م ...

باید خونه مامانش باشی حتما؟

ببین ایشون یه خانم میخواد مطیع

محجبه

کارکن

و چشم گو

از من ب شما گفتن

متاسفانه میگه اینجوری نمیشه باید تغییر کنی

منم تو شرایط تو بودم چون منم آروم و خجالتیم مث تو پسره گفت باید اخلاقتو عوض کنی منم گفتم همینه ک هست دست خودم نیس و اخلاقم اینه جدا شدیم چون خودش خیلی پر رو بود برعکس من

خدایا شکرت   
باید خونه مامانش باشی حتما؟ببین ایشون یه خانم میخواد مطیعمحجبهکارکنو چشم گواز من ب شما گفتن

دقیقا همینا رو مستقیم یا غیر مستقیم بهم گفته بجز خونه که گفته جدا