2777
2789

سلااام امیدوارم حالتون خوب باشه...

من 27 سالمه و کارشناسی ارشد هنر  دارم... تا الان پروژه ای کار میکردم ولی الان برای یه شرکت خوب رزومه دادم و مصاحبه رفتم و اینا قرار شده ازمایشی شروع کنم به کار

مسئله اینه که مدیر مجموعه ( دفتر تبلیغات ) یه اقایی هست و خانومشون هم اونجا تصویرگری انجام میدن ینی کارهای مورد علاقه خودشون فکر میکنم...بعد من خودم چون تصویرگر هم هستم غیر از گرافیست میترسم چیزی بگم ناراحت بشن ! چون من معمولا خودم بالا دست بودم ینی استاد بودم یا همونطور که گفتم با خود کارفرما طرف بودم اینجوری زیردست نبودم جایی و چاپلوس هم نیستم کلا! مثلا دیدم اون دختر دیگه ای که اونجا کار میکرد یه جوری اومد گفت وااای چقد قشنگه کارتون ( طرح جدیدی که داشت میکشید) ولی برای من خیلی معمولی بنظر میومد و ذوق منو برنمیانگیخت! بعد حس کردم دوست داره بالا باشه کلا ینی با این که انگار خاکی میخواست بنظر برسه اما همش از خودش تعریف میکرد. بعد مثلا منم گفتم منم کتاب دارم و اینا هیچ واکنشی نشون نداد... هنوز نمیدونم چطور ادمی هستند. میترسم یجا گند بزنم چون من همیشه طبق دانش خودم نظر میدم ولی انگار اینجا باید حواسم خیلی باشه که فقط نظر خوب بدم نه نظر منطقی 😿 میترسم، انگار حساس هستند

لطفا تجربیات کاریتونو باهام به اشتراک بزارید... چجوری برخورد کنیم که مشکلی پیش نیاد و از اون طرفم تابلو نباشه؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید