2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه وقیح و هرزه و عوضی باشه باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5890 بازدید | 166 پست
وقتی میگید از شوهر خائن خونه بگیر خندم میگیرهاونم‌میاد میگ باشه عشقم بیا همه چیز به نامت😂

بنامشه خونه

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ریییییدم ولی هم منو میخاد هم اونارو

بگو تو ایدز داری من پیش تو نمیام

چقدر بعضی مردا ق و ر م س اق هستن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
برم کجا ؟؟؟کی ازم حمایت کنه

نه طلاق نگیری  بخدااا خونخ گدری هم هیچ خبری نیس سربار میشی

ببین میتونی زندگیتو درست کنی

اصلااا نمیفهمم اینایی رو که راحت میگن طلاق

شاید خونه باباشون خیلی بهشون خوش میگذره

ولی بنظرم  گذشت کن نفهمی کرده یا هرچی بهش فرصت دوباره بخاطر بچت بده

نیازشو تو خوتت برطرف کن انقد برطرف کن بیرون نا نداشته باشه

مردا وقتی کامل تخلیه نشن بیرون هرز میگرن هرچی تو ازش فاصله بگیزی به ضرر خودت تموم میشه وقتیم که نمیخوای جدا شی

نه طلاق نگیری بخدااا خونخ گدری هم هیچ خبری نیس سربار میشیببین میتونی زندگیتو درست کنیاصلااا نمیفهمم ...

من میدونم بعد طلاق هیچ خبری نیس میترسم از طلاق 

ولی شوهرمم خونه تامین بود که خیانت کرد هرررشب باهاش بودم اصلا فکرشم نمیکردم خیانت کنه 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
ن بابا این چ حرفیه فقط شما ک داری تحمل میکنی ۱۰۰ درصد تحمل کن دیگ ک حداقل بچه ات اذیت نشه اینجوری هر ...

چشم بخاطر بچام فقط تحمل میکنم 

دیگه نا ندارم بخدا 

اصلا فایده نداره 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

ضد یخ بخر بریز تو چاییش بو و مزه هم نداره تو کالبدشکافی هم معلوم نمیشه مسمومه

قبل مرگشم با مسواکش چاه توالت رو بشور 

پودر موبر حل کن بریز توی شامپوش

بشاش توی شامپو بدنش

و در عین حال که اینکارا رو میکنی ضد یخ رو اروم اروم به خوردش بده تا یکماه دیگه از دستش راحت میشی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اصلا حرف زور تو کتم نمیره اصلاااااجوابشو میدم اونم کتک میزنه از خدا میخام تیکه تیکه بشه تو همین دنیا ...

اگه میخوای بچه ات کمتر آسیب ببینه جواب همسرت رو نده ،رابطه ات رو در ظاهرمدیریت کن