2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون منو راهنمای به این بیماری کرد اصلا نمیدونستم این بیماری چی هستش مادرم اینا هیچی بهم نگفته بودن ه ...

من نزدیک پریودیم ک میشه همیشه توهم الکی میزنم یبار توهم حاملگی زده بودم یبارم قبل قاعدگی توهم ایدز خدا شاهده همه علائمشو داشتم استرس داشتم در حد چی رفتم مراکز بیماری گف چیکار کردی ک شک داری من گفتم هیچی فقط توهم زدم اونم گف بخاطر پریوذیته اخه علائمم داشتم خلاصه منفی شد استرسمم تموم شد بازم پریود بعد توهم زدم دکتر گف تو باید توهمتو درمان کنی ن اینکه بری تست ایدز بذی

متاهل و متعهد❤💍؛ وخدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون🥺🌱💙

اره اشتباه که کردی سنتم کمه خیلی اما به نامزدت بگو زودتر عقد کنید به خانوادش بگه عروسی باشه بعد درسا ...

گفتش کلاس دوازدهم تموم بشه عقد میکینم و بهم گفتش خودمم میرم دانشگاه توهم میای پیشم باهم میریم 

تازه خیلیم تخمه میخورم و غذای های گرمی جات میخورم بیشتر

عزیزم صفراوی مزاجا وقتی خون به جایی نرسه مشکل پیدا میکنن به گرمیجات نیست تخمه آفتابگردون هم خیلی خوب نیست نخور...وقتی طبع صفراویت بیشتر بشه خون به جایی نرسه کمخون میشی کم خونی سر باعث میشه سردرد بگیری در تکلم مشکل داری کم خونی معده ترش میکنی کمخونی رحم سقط جنین داری تنبلی تخمدان داری کم خونی کلیه سنگ کلیه  کسی که سرطانیه شیمی درمانی میشه این شیمی درمانی فقط داره اون غده رو کوچیک میکنه اما باعث میشه طبع صفرا بیشتر بشه تو بدن و در نتیجه آفت بزنه دهنش...باید مزاجت متعادل باشه نباشه به مشکل برمیخوری 

من نزدیک پریودیم ک میشه همیشه توهم الکی میزنم یبار توهم حاملگی زده بودم یبارم قبل قاعدگی توهم ایدز خ ...

من خیلی وسواس هستم هرچیزی رو به عنوان سرطان میبینم مبینم کسی که لاغره میگم وای این مریضه میبینم کسی که جوش داره میگم ایدز داره 😮‍💨

من نزدیک پریودیم ک میشه همیشه توهم الکی میزنم یبار توهم حاملگی زده بودم یبارم قبل قاعدگی توهم ایدز خ ...

من که پریود میشم اعصابم خرابه میشه و اصلا نمیتونم بلند بشم انقدر غایب کردم مدرسه از دستم خسته شده 😅

عزیزم صفراوی مزاجا وقتی خون به جایی نرسه مشکل پیدا میکنن به گرمیجات نیست تخمه آفتابگردون هم خیلی خوب ...

پس باید چیکار کنم اخه رفتم ازمایش کل دادم تو ازمایش کل نه ایدز هستش ازمایشش نه تست هیپاپیت و سرطان نمیدونم والا چه ازمایش کلا هست به دختر گفتم گفتش تو سنت کمه چرا این ایدز میخواهی بدی از ۷ بلند شدم رفتم بیمارستان گفتم خوب میخوام بدم دیگ گفتش هچیت نیست الکی نمیخواد بدی 😒نمیدونم چرا ایدز رو تو هرجای اجباری نمیکنن حتا باید کلاس اول میریم ازمایش بدیم و یبارم هفتم و یه بارم دهم رفتنی و سربازی رفتن و تو هرعملی اجباری باشه که نیست 

تضمینی داره یه بار دیگه رابطه نداشته باشید ؟ نه پس بگو باید عقد کنیم

اصلا اون بارم که بود دیگ نفهمیدم چیشد یه حسی داد دستم ابدا دیگ مه من برای چشم خرابش هستم مادرم میگ بزار بیشتر اشنا بشید سری عقد نکنید نمیدونه رابطه داشتم 

عزیزم رابطه داشتید دیگه وقتی شناخت نداری چرا باید رابطه داشته باشی :/

ببخشیدا حرفای شهوتی زد واصلا فکرشم مناسب سنم نبود ولی اتفاق افتاد تازه اگر قرص هم نمیخوردم بدبخت میشدم باز دختر خالم برام گرفت اورد داد