2777
2789
راستشو به مامانت بگو زودتر عقد کنید

اصلا میگیره موهامو میکشه میزنه به دیوار مادر بزرگم که موئمن هستش اصلا بدش میاد قبل عقد رابطه داشت خیلی بهم تاکید کرد مواظب باش ابرومون نبری وای فکرشو میکنم اشتباه کردم ینی ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا میگیره موهامو میکشه میزنه به دیوار مادر بزرگم که موئمن هستش اصلا بدش میاد قبل عقد رابطه داشت خی ...

اره اشتباه که کردی سنتم کمه خیلی اما به نامزدت بگو زودتر عقد کنید به خانوادش بگه عروسی باشه بعد درسات 

با دختر خالم ببینم میاد بریم باهم میگ اگر بگیرن قرنطینه میکنن تا خوب بشی ولت میکنن

چرت میگه چرا با اون بری چقد ساده ای به اون گفتی نباید میگفتی 

متاهل و متعهد❤💍؛ وخدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون🥺🌱💙

همین عید نامزد کردیم رفت و امد شروع شد قرار گذاشتیم و کافه رفتن و ... تازه خانوادمم خوشحال شد خوشبخت ...

محرم بودین ینی

متاهل و متعهد❤💍؛ وخدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون🥺🌱💙

چرت میگه چرا با اون بری چقد ساده ای به اون گفتی نباید میگفتی

اون منو راهنمای به این بیماری کرد اصلا نمیدونستم این بیماری چی هستش مادرم اینا هیچی بهم نگفته بودن هیچی بخدا اگر از چیزی خبر دارم باشم 

اره بعد دوماه رفت و امد صیغه برای اشنایت خوندیم بیشتر همو بشناسیم و تازه گفته بیا پنج شنبه بریم کافه ...

بنظرتون دیدار زیادیمون باعث ول کردن من میشه اگر ولم کنه شکایتش میکنم که ایندمو خراب کرده