2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا پسر عمم ۱۱.۱۲ ساله ایدز داره سرحال و گردن کلفت وزشکار خفن

درمانش رایگانه؟ همون قرص های که میخورن میگم؟ و اینکه میگن تا جای اون قرص ها روبدن اثربخشه و بعد از چندین سال دیگ بدن کشش نداره اون قرص ها رو و بیماری یک دفعه اوت میکنه ومیکشه تازه هم گفتن به مرحله ایدز بشه ویلچرنشین میکنه ادمو و دیگ ادم نمیتونه راه بره وای از الان من حس دارم نمیتونم راه برم 😷

همین عید نامزد کردیم رفت و امد شروع شد قرار گذاشتیم و کافه رفتن و ... تازه خانوادمم خوشحال شد خوشبخت ...

گلم مگه نمیگی تخمه زیادمیخوری؟؟

خب تو سنی هسی ک‌بیشترین میل جنسی رو داری چون نامزدم کردی و رابطم داشتی 

پس همون آفت دهانت و جوش هایی ک میگی همش مال گرمیجاته 

تخمه رو حذف کن و چندروزی کاهو و خیار مصرف کن خوب میشی 

اگه گوش میدی و تحملشم داری تابعداز عقد رابطه نداشته باش ب خدا از چشم‌ نامزدت میوفتی نگانکن الان قربونت میره فردا میگه این ک دم دستی بود و هست چرا انرژیمو صرفش کنم وقتی خودش همیشه برام حاضره حتی قبل عقدم حاضر بود

اون بگه تو چرا بگی اوکی

تازه رفته بودیم شمال دختر خالمم بود فرستاد بره خرید کنه و حرف زد حرف زد کار به جاهای باریک کشید وببخشید شهوتیم کرد دختر خالم گفتش ای کاش نمیرفتم و تازه دختر خالم نجاتم داد برام قرص اوژانسی گرفت 

پسرای من دوسال از شما گل دختر بزرگتر هستن

از خدامیخام‌هیچوقت هیچوقت نخان دختری رو ب بازی بگیرن 

ک اسمشونو دیگه نمیارم

ولی خود دخترا خیلی باید مواظب باشن 

افرین عروس خانم

گلم مگه نمیگی تخمه زیادمیخوری؟؟خب تو سنی هسی ک‌بیشترین میل جنسی رو داری چون نامزدم کردی و رابطم داشت ...

تازه گفته بیا پنچ شنبه بریم باهم کافه صحبت کنیم و هفته ای دوبار یا یبار همو میبنیم بنظرت این کار درسته یا ن یا ازش فاصله بگیرم تا عقد؟

پسرای من دوسال از شما گل دختر بزرگتر هستناز خدامیخام‌هیچوقت هیچوقت نخان دختری رو ب بازی بگیرن ک اسمش ...

انشاالله بچه هاتون خوشبخت بشن و انشاالله شماهم صحبت دوتا عروس دسته گل بشیدو خوش و خرم زندگی کنن 

من خیلی وسواس هستم هرچیزی رو به عنوان سرطان میبینم مبینم کسی که لاغره میگم وای این مریضه میبینم کسی ...

بباز ب منم استرس دادی تو😐

متاهل و متعهد❤💍؛ وخدایی که به شدت کافیست ❤..  میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون🥺🌱💙

بخدا اگه هیچ مشکلی داری منم لاغرم ابریزش بینی سرگیجه سردرد دارم دکتر خیلی رفتم گفت میگرن سینوزیت داری الکی عیب روخودت نزار دهانت بخاطر گرمی خوردی تخمک نخور ربع نار بخور خوب میشی اینقدرفکرنکن

ول کنین به همین راحتی که آدم ایدز نمیگیره...دختر شما همون رب انارو بخور افت دهنت خوب بشه آب رو بجوشو ...

من باید ازمایش بدم میرم اصلا ازمایش ازاد میدم ۵۰۰ تومنه یا ۱تومن ازمایشش دیگ اخر راحت 🤔

تازه گفته بیا پنچ شنبه بریم باهم کافه صحبت کنیم و هفته ای دوبار یا یبار همو میبنیم بنظرت این کار درس ...

تو حتی نمیتونی اطمینان بدی قطعی باهاش عقد میکنی یانه بعد میخای مجدد با همچین فردی ادامه بدی