2777
2789
وقتی تاپیک میزنی تو سایت عمومی یعنی ب عموم ربط داره پس ب تو ربطی نداره سایت عمومی خوشت نمیاد تاپیک ن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🎻 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت خودت انتخابت نرماله؟ 

میخوای راهبه بشی؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
مامانم همش میگه نمیشه ازدواج نکنی از یه طرفم همش خواستگار پیدا میشه

اول بشین فکر کن شما الان ۲۸سالته و خواستگار داری 

ببین شاید ۲سال دیگه این چنین خواستگار نداشته باشی 

۲سال دیگه ۳۰سالته و بچه نیستی دیگه اگر قصد درس خوندن داری و داشتی الان دیگه باید ارشد یا دکترا باشی اگر شاغلی هم چه بهتر. نمیگم ازدواج کن مجبور نیستی اما تصمیمی بگیر که در آینده پشیمون نشی

داشتم ولی الان فراموشش کردم کلا با تنهایی خودم راحتم و اجتماعی نیستم فقط اینو مامانم درک نمیکنه

درونگرایی یا افسرده شدی دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ولی خودتو زیاد اذیت نکن دنیا این قدرام جدی نیست

اول بشین فکر کن شما الان ۲۸سالته و خواستگار داری ببین شاید ۲سال دیگه این چنین خواستگار نداشته باشی ۲ ...

دارم برای کنکور میخونم تا حالا دانشگاه نرفتم شاغلم نیستم

🎻 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا شفات بده 🤲🤲🤲

ی کلاس نهضت سواد آموزیم ثبت نام معنی کلمات مثل سایت عمومی بفهمی  و فهم داشته و تا اون  اصلا و ابدا موقع شوهر نکن طرف گناه داره😂🤣🤣🤣🤣🤣

نرمال نیست ولی خب من اینطورم

اگر خودت به این نتیجه رسیدی نرمال نیس، دلسوزی کن برای خودت 

و به فکر باش 

با روانشناسی مشاوری کسی صحبت کن 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ببین عزیزم سنت کم نیست اما وقتی سنت بره بالا دیگه نمیتونی خونه پدر زندگی کنی چون سخت میشه واست، اگر این توانایی رو داری که خونه‌ی مستقل بگیری و مستقل زندگی کنی بدون کمک و حمایت خانواده چه مالی چه عاطفی، اون که عالیه اما اگر نمیتونی بدون داری اشتباه ترین تصمیم زندگیت رو میگیری که خواستگارات رو رد میکنی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️