من خودم ۲۱ سالم هست ، و یه پسر عمو و دختر عمه دارم که تقریبا ۸ یا ۹ سالشون هست ، به خاطر اذیت و آزار های اینا تو مهمونی های فامیل پدریم من تقریبا یک سال هست که باهاشون قطع رابطه کردم ، و استرس و افسردگی شدید از دستشون گرفتم ، حالا بازم دارن دوباره پیام میدن که دوباره رفت و آمد کنیم با هم ، پدر و مادرم و خواهرم مخالف من هستن و دوست دارن که رفت و آمد کنند ، من برای این که قطع رابطه همیشگی کنم باهاشون باید چکار کنم به نظرتون؟؟؟ گاهی وقتا دلم میخواد دعوتشون کنم خونمون بعد یه قرص برنجی یا مرگ موشی چیزی بریزم تو غذاشون بچه هاشون به درک واصل بشن تا به عزای بچه هاشون بشینن و دل من خنک بشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه همه رو اذیت میکنن ، ولی اونا هم کتکشون میزنن ، جوری که دهنشون پره خون میشه ولی من چون روحیه لطیفی دارم نمیتونم کتک بزنم فقط در حد یه داد یا تشر کوچیک
نه بابا اصلا در قید این چیزا نیستن ، تازه تو جمع از شیطنت های بچشون تعریف میکنن و ذوق میکنن ، اشتباه من از اول همین بود که با خانواده پدریم قطع رابطه کامل نکردم