2777
2789
عنوان

با بچه بی تربیت و پرخاشگر فامیل چطور باید رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 68 پست
حالتو میفهممخیلی سختهیه عدهبیشعور دورت باشند ما که فقط ماهی یه بار میدیدم دیوونه شده بودیمحالا منطقه ...

آره خانواده و منطقه  ماهم پسر همینطوری میپسندن ، بچه های خانواده پدریم همشون لات و چاقو کشن ، من احمق نمیدونم چرا از چند سال پیش قطع رابطه کامل نکردم باهاشون 

هممون بچه هاي اين تيپي ديديمولي كلماتي ك استفاده ميكنيو اين حالت اگزجره ك دارينشون ميده شما مشكلات ح ...

حالت اگزجره یعنی چی؟؟

خانواده پدریم که آره همه بچه هاشون لات و چاقو کشن و به شدت حسود و بخیل ،منم وسواس فکری شدید دارم ولی از نظر شخصیتی از خانواده پدریم تافته جدا بافته هستم به خدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر میفهممتتتت 

حالا باز مال شما۸یا ۹سالشه پسر جاریم سیبیلاش دراومده۱۵سالشه بدون دعوت شب اومدن خونمون داشت تو خونه بدو بدو میکرد مثل قاطر اخرشم زد از عمممد سه تا استکانهامو شکوند بیشعور من اصلا رفت وآمد نمیکنم فقط عید میریم اونم به زور شوهرم😐چقدر بعضیا بچشونم مثل خودشون بیشعوره

بخدا منم سه تا بچه دارم تا حالا تو ساختمونم زندگی میکنیم یه تذکری نداشتیم 

🖤🖤🖤🖤
چقدر میفهممتتتت حالا باز مال شما۸یا ۹سالشه پسر جاریم سیبیلاش دراومده۱۵سالشه بدون دعوت شب اومدن خونمو ...

آره به خدا ما هم فقط عید رفت و آمد میکردیم ولی الان پشیمونم که چرا همون رفت و آمد عید هم زودتر قطعش نکردم

آره به خدا ما هم فقط عید رفت و آمد میکردیم ولی الان پشیمونم که چرا همون رفت و آمد عید هم زودتر قطعش ...

شما دختر خونه ای 

من فکر کردم ازدواج کری

باز خوبه بهونه نداری اصلا رفت و آمد نکن والا دختر من ۹سالشه عید فقط خونه مامانم وپدرشوهرم اینا میبرم البته هیچکدوم نمیبرم خودمو شوهرم تنهایی میریم یه پنج دیقه میشینم میایم

بعد جاریام بچه هاشونو مثل یتیمای کربلا با خودشون همه جا میکشن اونقدر بدم میاد🤕چون ادب ندارن دوست ندارم بیان

من پشت کمرم تتو دارم تو مجلسی جاریم دیده رفته تو خونشون گفته بعد پسرش میگه زنعمو میشه لباستو بدی بالا ببینم😐😐

🖤🖤🖤🖤
بچع چهارساله من یه تنه کل بچه هارو میزنه بچه عای ۱۷،۱۸ساله رو اوناهم فقط میخندن من تو جمع خیلی نمیرم ...

پس شما جزو دسته مقابل هستین ، اون ۱۷ ۱۸ ساله ها باید بیان تو این تاپیک از شما غیبت بکنن😁😁

شما دختر خونه ای من فکر کردم ازدواج کریباز خوبه بهونه نداری اصلا رفت و آمد نکن والا دختر من ۹سالشه ع ...

همون کار درست شما میکنید که نمیبرید ، کاش مامان منم اینو زودتر مثل شما فهمیده بود از اول عادت میکردیم به این کار