2777
2789
عنوان

با بچه بی تربیت و پرخاشگر فامیل چطور باید رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خاندان همسرم پره از این بچه هاهمشون زبون دراز تیکه انداز ولی چه میشه کرد شما برو او ن ور بشین محل ...

مشکل اینجاست که من اون ورم بشینم دست بردارم نیستن ، اصلا انگار از جنگل فرار کردن ، منم که درونگرا و ساکت و آروم اصلا تحمل ندارم

ارزوی مرگ برای بچه ها نهایت سنگدل بودنه اوناهم عزیزن برای پدرومادرشون نهایتش رفت وامد نکن باهاشون..فکر نکن تو‌خانواده ما نبوده اتفاقا پسرعمو دوقلو داشتم بلای زمینی بودن واقعا انقدر اذیتمون کردن ولی ارزوی مرگشون نکردم

دخترم همه ی زندگیمه 
خودتو به روانپزشک نشون بده.فکر نکن من بچه بی تربیت فامیل ندیدم نه اتفاقا خیلی هم داشتیم اطراف مون ول ...

من وسواس فکری شدید دارم ، و به علاوه به شدت آدم درونگرا و ساکت و آرومی هستم ، به خاطر همین نمیتونم تحمل کنم

تو مریضی عزیزم 

یعنی چی که با آزار و اذیت بچه هشت ساله اونم مهمون آدم اضطراب و افسردگی بگیره ؟؟؟؟ 😐 

بعدشم این حجم از سیاهی دل و آرزوی مرگ بچه دیگران ؟ حتما مشکل روانی داری 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
مشکل اینجاست که من اون ورم بشینم دست بردارم نیستن ، اصلا انگار از جنگل فرار کردن ، منم که درونگرا و ...

میفهممت

پسرم منم درونگرا و آرومه 

اونا وحشی

تازه عموهاش به پسرم من حرف میزنند

که ازا اینا یاد بگیر

پاشو بپر و برقص و نعره بکشو این و اون رو بزن

من وسواس فکری شدید دارم ، و به علاوه به شدت آدم درونگرا و ساکت و آرومی هستم ، به خاطر همین نمیتونم ت ...

وسواس فکریت رو درمان کن به مادرت بگو همچین افکاری داری ممکنه واقعا خدای نکرده تصمیمت رو عملی کنی.

فکر کنم رو میدی سوارت میشناصلا مهربون و از خود گذشته نباش بهشون محل سگ بده طرفت نیان

والا کار خاصی هم نمیکنم ، همیشه فقط با محبت رفتار میکنم ، نمیدونستم محبت بقیه رو هار میکنه وگرنه نمیکردم 

وسواس فکریت رو درمان کن به مادرت بگو همچین افکاری داری ممکنه واقعا خدای نکرده تصمیمت رو عملی کنی.

بهش گفتم ، باهام حرف میزنه و هربار سعی میکنه با حرفاش منصرفم بکنه ولی من نمیتونم آروم باشم