2777
2789
عنوان

با بچه بی تربیت و پرخاشگر فامیل چطور باید رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خانواده هاشون بگو بخاطر بچه هامون که اذیت میکنم رفت و آمد نمیکنید

اونا این چیزا حالیشون نیست ، مقصر من بودم که از اول با محبت با بچه هاشون رفتار کردم و حالا دارم نتیجه محبت هامو میبینم😒😒😒 به نظرتون برای این که یه بچه ازم بترسه و باهام راحت نباشه باید چه رفتاری بکنم؟؟؟

پس شما جزو دسته مقابل هستین ، اون ۱۷ ۱۸ ساله ها باید بیان تو این تاپیک از شما غیبت بکنن😁😁

نه اونا راضین😂عاشق پسرمن خانواده شوهرمم مبگن بچه های ما هم بچه بودن همینجور بودن همش بقیه رو میزدن صبورباش بزرگ‌بشه خوب میشه ولی خب من حرص میخورم

نه اونا راضین😂عاشق پسرمن خانواده شوهرمم مبگن بچه های ما هم بچه بودن همینجور بودن همش بقیه رو میزدن ...

بچه چهار ساله باز قابل کنترله ، باید روش کار کنی تا بزرگتر شد آروم تر و مودب تر باشه ، تو جمع باید حواست بهش باشه، همین کافیه

اونا این چیزا حالیشون نیست ، مقصر من بودم که از اول با محبت با بچه هاشون رفتار کردم و حالا دارم نتیج ...

خیلی جدی و اخمو و عصبانی خودتو نشون بده ولی بعضی بچه ها هستن اینقدر فضولن از هیچکس حساب نمیبرن

خیلی جدی و اخمو و عصبانی خودتو نشون بده ولی بعضی بچه ها هستن اینقدر فضولن از هیچکس حساب نمیبرن

اره دقیقا ، من بار ها امتحان کردم که خودمو جدی نشون دادم ولی فایده ای نداشته