2777
2789
عنوان

من همونم که دیشب شوهرم گفت بخاطرمامانم ازتومیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 94 پست
صبر داشته باشهمسرت تحت فشاره و جوگیر شده نهایت یه خونه د وطبقه بگیرید اونم بیاد تو یکیش باشه دیگهبا ...

خونه دو طبقه با همچین سمی😶

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کدوم خونه عزیزم؟ مستاجریم یماه دیگ بایدازینجابلندشیم شوهرمم بخاطر دکتررفتنا کارشوازدست داد

عزیزم🥺 پس همونه از خدا خواسته میخاد اجاره نده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اخه چندبارگفتم که مادرشوهرم میگه فقط توی یک خونه کنارمن باشین مابخایمم اون میگه دوطبقه نه میگه من رو ...

غلط کرد اصن زیر بار نرو بگو  من میخام تو خونه خودم راحت باشم اعصابم سرجاش باشه همینم مونده بیام روزا با تو کل کل کنم مادرشوهر ادم مث هوو ادم میمونه

کجابمونم؟ مگه خونه خودمه؟ مستاجریم شوهرم بخاطردکتررفتنا کارسوازدست دادیماه دیگم بایدازین خونه بلندشی ...

بمون سره خونه زندگیت شوهرت اگر قراره بین شما مادرشو انتخاب کنه بزار اون باشه که میره برا جدایی تو بمون بگو تا وقتی اسمم تو شناسنامته هیچ جا نمیرم خرجمم میدی اولا که معلوم نیست وضعیت پدرشوهرت چجوری بشه با رفتن الانت حتی اگر مادرشم کوتاه بیاد شوهرت کوتاه نمیاد و لج میکنه عمه من ۳۰ سال با مادرشوهر خواهرشوهر و مادر بزرگ شوهرش زندگی کرد اما خودش مثل ملکه ها بود اونا انگار نوکر کلفتش هستن خونه زمین همه چیزم بهشون دادن کسی از ترسش جرات نداشت حرف بزنه تا بدبختا یچی میگفتن این میگفت من شما رو نگهداشتم و خونشونو تو شیشه میکرد حالا اونا اصلا نخواستن این بره باهاشون زندگی کنه چون پول نداشتن خونه نداشتن رفتن سر بار اونا شدن 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهتره از اینه که زندگیشو نابود کنه به نظرت ول کنه بره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه من نگفتم ول کنه بره تازه گفتم تو بشین تو خونت شوهرت بگو هرجا میخای بری برو اما میگه خونشون باید 1ماه دیگه تحویل بدن💔

قراربوداین ماه وام بگیره ازشرکت همه چیزشوجورکرد یدفعه نرعت سرکاربخاطردکتر دیگه وامم کنسل شد و گفتن ب ...

ای وای من

غلط کرد اصن زیر بار نرو بگو من میخام تو خونه خودم راحت باشم اعصابم سرجاش باشه همینم مونده بیام روزا ...

هوو بازغنیمته این اگ تویک خونه باشیم مثل خوره جون منومیخوره تواین ده روز ازدست کاراش سردرد ومعده دردعصبی گرفتم چه برسه کلااا....

قراربوداین ماه وام بگیره ازشرکت همه چیزشوجورکرد یدفعه نرعت سرکاربخاطردکتر دیگه وامم کنسل شد و گفتن ب ...

ممکنه نقشه ی شوهرتو مادر شوهرت بوده که نره بهونه کنه چون نرفتم سرکار اخراجم کردن

به هر حالتبین بد و بدتره دیگه

💔

ممکنه نقشه ی شوهرتو مادر شوهرت بوده که نره بهونه کنه چون نرفتم سرکار اخراجم کردن

نقشه مستقیم نه ولی مادرشوهرغیرنستقیم باعث اینکارشد شوهرم میگفت یشب پیشس بیمارستان وایسامیگفت نه نمیتونم تنها بهش گفت یروزتوببرش دکتر گریه کردگفت نه من تنهایی بلدنیستم هیچکارکنم اونقداشک تمساح ریخت شوهرم باورش شد قیدکارشوزد

بچتم میخوای ببری ک خوشبحالش باشه؟!بذارش ننش بزرگش کنه

اینکه تو بچه خودتم نمیخوای و براش ارزش قائل نیستی دلیل نمیشه به بقیه پیشنهاد بگی بچه طفل معصومی که خودشون خواستن و بدنیا آوردن بخاطر عذاب دادن کسی بندازن زیر دست نامادری .