2777
2789
عنوان

من همونم که دیشب شوهرم گفت بخاطرمامانم ازتومیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 94 پست
اخه من ازاول قبل عقدمون چون شوهرم تنهافرزندشه باهاش صحبت کردم گفتم که من نمیتونم باکسی زندگی کنم بعد ...

اینکه بزنن زیر همه ی قولاشون اصن عجیب نیس بیشتر مردا اینطوری ان انشالله خدا به دلت ارامش بده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ازاول زندگیم تواین۷سال هربار بایک کار کلی دعواراانداخت بین منوشوهرم بعدش بامظلوم نمایی وگریه جلوشوهر ...

من خودم ۵سال با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی کردم ، ذاتش خیلی کثیف بود ، الان هم که جدا شدیم ، بازم اوضاع داریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بی سیاستی خیلیییییییییاولا که خیلی سنگدلیه که بهش کفتی مادرت به فکر بابات نیست جرا فکر میکنی دا ...

مامان من سکته کردیک دست وپاش فلج شد بخدا نزاشت دوروزبیشترکنارش بمونیم دعوامون کردگفت برین سرخونه زندگی خودتون زندگیتونوبخاطرمن ول نکنین حتی کنارش بودیم بخدادعوامیکزدنمیزاشت زیربعلشوبگیریم خودش بسختی میرفت ولی اصلا دعوامیکرداجازه نمیداد کمک کنیم میگفت خودم خودموراه میبرم بعدیه ادم سالم بایداینطوری کنه وقتی طرف میگه من روزهم خونه تنهامیترسم موش مردگی نیس 

خب شوهرم هیچوقت اینکارونمیکنه میگه مادرم اینجاتوخونهدمن هس تومیخای برومیخای نرو حرفی که دیشب بهم گفت ...

خونه خودته اختیارشو نده دست مادرشوهرت بعدشم بهش بگو من قانونی اومدم تو خونه ات قانونی هم میرم اگر نمیتونی حق حقوقمو بدی پس نگو برو برو مردا زرنگ شدن با احساسات زنا بازی میکنن دست رو غرورشون میزارن که راحت برن برای طلاق همشم حس بدی به زنشون میدن که انگار زنا مفت خورن و چون مرد خرجی میاره پس هرچی گفت باید بقیه چشم بگن کم نیار اگر خدای نکرده تصمیم به جدایی هم داری نزار از ضعفت سو استفاده کنه محل هیچ کدومشون نده اینقدر خرج بتراش براش که بفهمه عرضه نگهداری زن و بچشو نداره بعد بیاد مادرشم نگهداره

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان من سکته کردیک دست وپاش فلج شد بخدا نزاشت دوروزبیشترکنارش بمونیم دعوامون کردگفت برین سرخونه زند ...

بابا بزارین کو لنده خدا شاید خدا شفاش داد و نمرد اصلا 

ببین حق داری کاملا ناراحتیت کاملا قابل درکه منم بودم عصبی بودم 

ولی زمان مطرح کردنش مناسب نبود چون نتیجه خوبی نمیگیری 

یعنی خدایی الان توقع داری تو این اوضاع پسرش بره بگه نه مامان شوهرت که مرد برو تنهایی زندگی کن من نمیتونم تورو بیارم پیش خودم 

خوب معلومه هیچ پسری تو این شرایط اینو نمیگه 

بزار حالا وقت زیاده برای مطرح کردن این موضوع 

ولی در کل باید قبول کنی حتی اگر نونه خودشم زندگی کنه چون تنها فرزندش همسرشماست از این به بعد کارهاش و مسیولیتاش گردن ایشون میفته و یه چیز طبیعیه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️