2777
2789
عنوان

خانوما بنظر شما ی تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 86 پست
هنوز باورم نمیشه دروغ بودهنکنه واقعا دست شوهرشه

نه دختر خوب 

مردا نمیان همچین کاری کنن بیان تایپک بزنن اگه مردی اونقدر عصبی باشه اصلا حوصله گوشی نداره چه برسه بیاد تایپک بزنه با خانوما دردل کنه 

یعنی تمام گوشیشو فضای مجازیشو ولی کرد اومد آمار نی نی سایتشو گرفت؟؟ با اون حجم از عصبانیت واقعا حوصلش می‌کشید 

یا اصلا دوروز نشده چطور تایپک زدن و ریپلای و یا کاربری جدید زدن رو یاد گرفت 

آلیس در سرزمین عجایب

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متآسفم برات با احساس مردم بازی میکنی روانی چی بهت رسید جز کلی نفرین 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

من خودم شخصا حلالت نمیکنم بخاطر تو اون شب تا صبح نخوابیدم کلی جوش زدم برات گریه کردم قرآن خوندم.. واگذارت میکنم ب خدا. واقعا مریض هستی حتما ب روانپزشک مراجعه کن. 

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 

امثال تو باعث میشن دیگ کسی حرف راست هم بگه کسی راهنمایی و دلسوزی نکنه. اه چقد ادم مریض تو سایته 

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
خیر نبینی اسی

چرا چیشد

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من خودم شخصا حلالت نمیکنم بخاطر تو اون شب تا صبح نخوابیدم کلی جوش زدم برات گریه کردم قرآن خوندم.. وا ...

چرااا چیشدهه مگ

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

کل حرفاش دروغ بود و ساختگی

عجب حرومزاده ای بلانصبت شما

حیف اون سوره هایی ک برا ارامشش خوندم😂💔

برمیگرده ب خودت گلم اشکال نداره 🥰😘