2777
2789
عنوان

خانوما بنظر شما ی تومن

156 بازدید | 18 پست

برا چشم روشنی بچه کم نیست دیشب رفتیم یه جعبه شیرینی همونم شد ۴۵۰ با ی تومن دو دقیقه مونده برسیم شوهرم گفت کمه الان همش فکر میکنم کم بود 😑 

همکار شوهرم بود ولی خب  فامیل دور هم بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم روشنی تو هر فرهنگ و خانواده و دوری و نزدیکی فرق داره عزیزم با اینجا مطرح کردنش خودت رو عذاب نده ...

آخه اوناهم تا حالا چیزی ندادن به ما که فکر کنم باید جبران شهر

فقط چون اولین بار بود میرفتم فکر میکنم کم بود 

ببین خیلی زشته که حتی اگه صد هزار تومن کسی کادو بگیره و فک کنه کمه ... هدیه است محبته .... نشانه ادبه کلا حتی اگه ده هزار تومن باشه ... کم و زیاد ینی چی ... هر کی به وسع و شرایط خودش مبلغی میده چرا سخت و سنگینش میکنین . باید قدر دان باشن حتی بابت یه جعبه شیرینی 

فامیلا ما فوقش ۲۰۰ بدن دیگه بیشتر نمی‌دن خودمون باید شیرینی بخریم بهشون بدیم کلا شهر ما اینطوره کل ...

ماهم اکثرا نهایت ۵۰۰ بدن ولی من اولین بارم بود بعداز ازدواج میرفتم خونه فامیل شوهر بعد باهاشون رودرواسی هم داشتم 

قبلشم از شوهرم پرسیدم که رسم شما چقدره گفت من نمی‌دونم 

آخه خودمونم بچه نداریم که بدونم فامیلشون چقدر میده