2777
2789
عنوان

همسر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 14572 بازدید | 389 پست
نمیتونم افسردگی گرفتم

چرا افسردگی 

ما زنا مشکلمون همینه 

اما بنظرمن کار ما اشتباهه 

من خودم میبینم زن داداشم ک هزاااار درجه از داداشم از همه لحاظ کمتره اقد بی محلی میکنه ب داداشم 

هروقت داداشم مریض میشه بخدا میزارتش پیش مامان بیچاره مریض من خودش میره خونه باباش میمونه

اقدرم داداشم احترام بهش میزاره و حرف حرف اونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیزم واقعا حیف بچه‌هامون که انقد استرسی شدم بد رفتار می کنم با بچمم کاش وایجایی بود دست هیچ ...

اره عزیزم مثه مت همش به دخترم پرخاش میکنم یا میزنمش و پشیمون میشم و نمیدونم چیکار کنم نمیدونن...

شوهر من همیشه خدا حال نداره ابراز احساسات بلد نیست تازه داره یاد میگیره تازه راه افتاده قبلا حتی منا ...

منم این کارارو خودم میکنم

خیلی وقتا همسرم نمیفهمه اصلا من چیزی خریذم

برا رهن خونه من شبانه روز دوندگی میکردم ک جور شه

چرا افسردگی ما زنا مشکلمون همینه اما بنظرمن کار ما اشتباهه من خودم میبینم زن داداشم ک هزاااار درجه ا ...

افرین آفرین بقران داری میگی حس می کنم داداش منو میگی عین بوه میوفته دنبال زنداداشم 

اره عزیزم مثه مت همش به دخترم پرخاش میکنم یا میزنمش و پشیمون میشم و نمیدونم چیکار کنم نمیدونن...

الهی بگردم از یه طرف میگم بچت گناه داره از یطرف میگم توام حق داری از طرف دیگه خدا لعنت کنه شوهر بدو که باعث همه اذیتاییی که تو و طفل معصومت میشید اونه اگه یکم محبت کنه ادم باشه تو حالت هم برای خودت هم بچت هم اون خوب میشه

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

برو باباهمه تون اول کار همینو میگینبعد ک خرتون از پل گذشت خوده واقعیتونو نشون میدین

هه دقیقا همشون همینن من اصلا دیگه جواب نمیدم به اینا جوونیمو گذاشتم سر یکی مث این دروغگوهای پست

زیبا ترین زیبای جهانم🫠