2777
2789

من کلا۱۶سالم بود ک ازدواج کردم همسرم مرد خوبیه ولی امان از مامان و آبجیاش از همون روزی که عروسی کردیم هی میگفتن بچه بیار بچه بیار منم کم سن بودم هربار پریود میشدم گریه میکردم چرا نشد تو سن ۱۷سالگی کلییی قرص و آمپول و عکس رنگی و ای وی اف و هززززار کوفت و زهرمار دریغ از یک بار جواب دهی هرجا میرفتم همه میخندیدن به سنم انگار که چقدر دیرم شده واسه بچه آوردن دیگه کنار گزاشتم این وسط دعوا ها و قشقرق هایی که راه مینداختن بماند که چرا حامله نمیشی دوسال بعد بدون هیچی حامله شدم اونم مسافرت رفتیم مغزم آروم بود و دور ازشون بودم باردار شدم واقعا هنوز که هنوزه اثراتش روم هست چه فشاری بهم وارد میکردن حالا اون خواهر شوهرم که خیلی اذیتم کرد و همه چیز زیر سر اونو مامانش بود دوماهه رفته خونه خودش الان ۶هفته حاملس ناراحت نیستم یه جوری شدم کسی که اینهمه اذیتم کرد خدا اینجوری واسش جور کرد بدون ذره ای اذیت به خواستش رسید پس کو اونی که اینهمه تو قرآن نوشته انتقام گیرنده سخت چرا جواب دل و گریه های من داده نشد خدا فقط با بنده های بیزبونش اینجوریه😥

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مادرشوهر و خواهرشوهرت مقصر نیستن مقصر اصلی پدر و مادرایی هستن که بی مسئولیت و بچه ۱۶ ساله رو ش ...

درسته ولی بخاطر نپاشیدن زندگی دخترشونم نمیتونن دم بزنن که همه چیز بهم بخوره چون دادمادش خوب بود وگرنه همون موقع طلاقمو میگرفتن

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
این طور آدما خیلی شانس دارن خیلی

دقیقا 

ما عجله داریم خدا نداره

هرکی به ما بدی کرد خدا یکی بهترشو تو کاسش گذاشت مبادا ما از سر بی حواسی کاری کنیم چنان ضربه ای میخوریم که هفت نسلمون درعذابه با اینکه آزارم به مورچه هم نمی‌رسه و اصلا تا باحال دل نشکوندم بخدا

خدا با ظالماس خانواده شوهرمن انقققققد سوزندن منو کلی خدا داره روز ب روز خوشبخترشون میکنه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

عزیزم. می فهمم چقدر دلت غصه داره. کار دنیا همینه. خیلی ممکنه با حساب کتابهای ما نخونه. تو ببین این همه بچه‌ی کوچیک، پنج شش ساله تو غزه معلول شدن، دستشون رو از دست دادن، جفت باهاشون رو از دست دادن، بعد نتانیاهو داره راست راست میگرده، هیچیش هم نمیشه.

شاید ما باید صبر کنیم و فقط تلاش کنیم خودمون خوبی کنیم و نگذاریم اون بدی‌ها تو دنیا تکثیر بشه.

من ک ۱۶ سالم نبود. ۲۴ سالم بود ولی تقریبا اینجوربلاها و اذیتایی کردنم. خدا نگذره ازشون

انشالله 

خدا با ظالماس خانواده شوهرمن انقققققد سوزندن منو کلی خدا داره روز ب روز خوشبخترشون میکنه

دقیقا به قول مامانم ظالم همیشه سالمه

درسته ولی بخاطر نپاشیدن زندگی دخترشونم نمیتونن دم بزنن که همه چیز بهم بخوره چون دادمادش خوب بود وگرن ...

گذشته ها گذشته. ولش کن و دنبال تلافی نباش.

البته 16سن ازدواج نیست. داماد هم خوب نبوده که اجازه داده اینهمه ناحقی در حق شما بشه.

من و همسرم بچه دار نمیشیم. هیچکس جرات نداره بهمون متلک بندازه چ برسه دعوا و دلخوری

عزیزم. می فهمم چقدر دلت غصه داره. کار دنیا همینه. خیلی ممکنه با حساب کتابهای ما نخونه. تو ببین این ه ...

چرا اینقدر بی عدالتی 😞