2777
2789
هرکی به ما بدی کرد خدا یکی بهترشو تو کاسش گذاشت مبادا ما از سر بی حواسی کاری کنیم چنان ضربه ای میخور ...

آفرین بهت. دنیا به آدمهایی مثل تو نیاز داره. تا توانی دلی به دست آور 

دل شکستن هنر نمی باشد.

هرکی به ما بدی کرد خدا یکی بهترشو تو کاسش گذاشت مبادا ما از سر بی حواسی کاری کنیم چنان ضربه ای میخور ...

منم خیلی زجرا کشیدم عزیزم

ولی گذشت زمان صبور ترم کرد

خدا خیلی جاها حقمو گرفت 

درسته شاید دیر گرفته باشه حتی چندین سال ولی بلاخره جوابمو داد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گذشته ها گذشته. ولش کن و دنبال تلافی نباش.البته 16سن ازدواج نیست. داماد هم خوب نبوده که اجازه داده ا ...

دنبال تلافی نیستم دلم از خدا گرفته چقدر اشک ریختم واسشون ولی انگاری خدا هم با اوناست باورت میشه هر دفعه میبردنم دکتر شوهرم دعوا راه مینداخت چرا عجله دارین ولی با سلیطه بازی میبردنم از همسرم حمایت میشدم ولی مادرش خیلی بدجنس بود

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
آفرین بهت. دنیا به آدمهایی مثل تو نیاز داره. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.

اره ولی کی جواب دل نشکستن هامونو میگیریم 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
منم خیلی زجرا کشیدم عزیزمولی گذشت زمان صبور ترم کردخدا خیلی جاها حقمو گرفت درسته شاید دیر گرفته باشه ...

این موضوع واسه ۱۳سال پیشه ولی هر دفعه یه چیز بهتر نسیبشون شده 

این موضوع واسه ۱۳سال پیشه ولی هر دفعه یه چیز بهتر نسیبشون شده

بله میدونم 

حکمتی توشه فداتشم صبر کن بسپار بخدا 

از ته دلت بگو خدایا همه چیو سپردم به خودت

من پدرشوهرم ۲ میلیاردمونو خورد

الان بعد ۹ سال سرطان گرفته محتاج شوهرمه ببرتش دکتر

بله میدونم حکمتی توشه فداتشم صبر کن بسپار بخدا از ته دلت بگو خدایا همه چیو سپردم به خودتمن پدرشوهرم ...

دقیقا منم میگم خدایا من با اون همه سختی گذشتم ولی خودت میدونی که چی به من گذشت

ولی خواهر شوهر من چون اخلاق نداره مامانشم می‌دونه یه خونه چفت خونه خودشون گرفتن می‌دونه اخلاق با مادرشوهر یا جدازندگی کردن نداره واسه همون دامادشو راضی کرد جای خودش خونه بگیره تارفت خونشم سریع حامله شدن