2777
2789
نه این قضیه مال ۸ سال پیشه. چندین بار ازش خواستیم ولی دعوا راه انداخت. دیگه بیخیال شدیم

چه دل بزرگی دارین شما

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن آرامش خودتو حفظ کنیهیچی مهم تر از سلامتی خودت نیستبسپارش به خدا و زندگیتو بکن

اره واقعا معدم سر حرص و جوشایی که خوردم نابود شد ولی از اینکه خدا اینقدر عاشق بنده های ظالمشه دلخورم 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
یبارم ی خواهرشوهرم ب ناحق از مادرشوهرم دفاع کرد درصورتیکه حق بامن بود دلم شکست گفتم با این دل سیاهشو ...

شایدم مشکل دارن و رو نمیکنن تا نگیم این جواب اون کارتون بوده نمی‌دونم منم تو حکمت خدا موندم

خو الان این فایدش چیه هم پولتونو خورده هم الان باید پرو بالشو بگیرینمگه اینکه بعدش ارث کلانی برسه چو ...

پدرشه میگه نمیتونم ولش کنم مردم چی میگن

همین کا زمین گیر شده خودش یعنی تاوان داده.

ارث کدوم؟ کلا یه خونه داره

که اونم این جور پیش بره باید بفروشیم خرج دوا درمون کنیم

نه این جوری نگوایمان داشته باش خدا حقتو میگیره

انشالله فقط خودش می‌دونه چی کشیدم بعد من یه پسر کوچیک داشتن سریع دومادش کردن زنشم فرتی حامله شد چقدر اونو تو سرم زدن که اره از شب عروسیش حاملس حالا دختره ۲۸سالش بود اونموقعه

پدرشه میگه نمیتونم ولش کنم مردم چی میگنهمین کا زمین گیر شده خودش یعنی تاوان داده.ارث کدوم؟ کلا یه خو ...

اون خودش بهتر از شما می‌دونه تاوان کدوم گناهشو داره میده

الان بچه داری؟

اره دوتا دارم خداروشکر از اون ساختمون نحس بیرون اومدیم با هزار بدبختی یه خونه دیگه گرفتیم یکم به روال قبل برگشتم باورت میشه یه بار اشغالارو بردم پشت در تو حیاط گزاشتم از تو پنجره پاگرد دیدم داره توی اشغالارو نگاه می‌کنه مادر شوهرم کلید واحدمونم داشت وقتی نبودیم سرک میکشید تو خونه چند بار نشونه گزاشتم مطمئن شدم که نیستم میاد خونه

باید بدونهحق منو بچمو خوردمن که حلالش نمیکنم

همسر منم وقتی با اونا یهجا میشستیم بدهکاریهای باباشو صاف میکرد با اینکه خودمون احتیاج داشتیم