2777
2789
عنوان

بابام میخاد ازدواج کنه

297 بازدید | 50 پست

چند ساله از مامانم جدا شدند..منم با زور و اجبار با پسرعموم عقد کردم..احساس میکنم میخواست فقط از شر من راحت شه...عمه هام این خانم رو پیدا کردند مجرده تا حالا ازدواج نکرده...

چقدر ما زن ها بی ارزشیم و زود فراموش میشیم. نمی تونم تو خونه مون کسی رو جای مامانم ببینم...مامانم میگه برای من مهم نیست من الان راحت ترم..ولی من راحت نیستم..پسرعمومم از این موضوع سواستفاده کرده میگه سریعتر بریم خونه خودمون..اصلا قرارمون این نبود...

من هنوز آمادگی ازدواج رو ندارم ۲۱ سالمه..دارم درس میخونم که وارد دانشگاه شم..نمی تونم اسیر شوهر و بچه شم..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا دست نگه دار عروسی نکنبزار بابات ازدواج کنه گیر نده

تو اون خونه نمیشه زندگی کرد دیگه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
اون حق داره ازدواج کنه شمام دلت با پسر عمت نیس بهونه میاری

هنوز نمیشناسم دلم نمیخاد برم سر خونه زندگی با اخلاقاش آشنا شم

خب تو جلوگیری کن بچه دار نشی فعلا. اول درست را بخون.

خیلی سخته..نمیدونم چرا شرایطم روز به روز سخت تر میشه

من مادرم با آی وی اف بچه دار شده خسته میشم از اینکه بهم بگن مثل مادرشه

ای بابا چرا خوب بگو من اینجوری راحت نیستم اینجا دیگه

من باید حتما جلوی چشمش باشم..خیلی رو من حساسه

من باید حتما جلوی چشمش باشم..خیلی رو من حساسه

ای بابا

اگه قرار باشه اونجا اذیت بشی که بری سر خونه زندگی خودت بهتره که پس دیگه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم