2777
2789
عنوان

گواهینامه گرفتن چقدر طول میکشه

111 بازدید | 21 پست

میشه تو دو ماه اوکی بشه؟ اینکه خود گواهینامه کی به دستم برسه فرقی نمیکنه منظورم آموزش و امتحاناشه فکر کنم هم تئوری هست هم عملی 

کاربری واگذار شده ۱/۱۰/۴۰۲   بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است

همه چی بستگی داره این که کلاسات کی شروع بشه ، حالا آزمون تئوری و عملی چند بار بیافتی . مثلا من خودم کلاسام قبل عید بود دیگه خورد به عید و اینا چند ماه طول کشید ولی خرداد کارتم اومد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فک نکنم بشه تازه بعده کلاس های تئوری دو سه ماه دیگه عملی ها شروع میشه برا من اینجوری بود دی تئوری تموم شد بعدها عید کلااسای عملی میرفتم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

همه چی بستگی داره این که کلاسات کی شروع بشه ، حالا آزمون تئوری و عملی چند بار بیافتی . مثلا من خودم ...

آها کی قبول شدید که خرداد کارت اومد؟ 

یعنی از کی دیگه لازم نبود کلاس برید و امتحان بدید 

آموزشش کلا ۱۲جلسس که بستگی به اون کسی که بهت آموزش میده داره اگه هر روز اوکیت کنه که آموزشش دوهفتی طول می‌کشه بعد امتحان آیین نامه میدید اگ قبول شدی هفته بعدش امتحان رانندگیت

کلاسای اموزشی ک میزارن۶ جلسه بعدش ایین نامه بعدش ۱۲ جلسه اموزش میدن با ماشین ک یک یا دوساعته هرروز و ...

همینا چقدر طول میکشه 😶

آها کی قبول شدید که خرداد کارت اومد؟ یعنی از کی دیگه لازم نبود کلاس برید و امتحان بدید

اردیبهشت بود که عملی رو قبول شدم . البته بستگی به شهری که هستی هم داره بعضی جاها دیر میاد ی سری جاها هم زود 

من از وقتی ثبت نام کردم هفته بعدش کلاس هاش شروع شد 

دو هفته کلاس داشتم بعد رفتم مربی انتخاب کنم ، مربی ک من میخواستم تابم نداشت تا یک ماه منم مجبور شدم یک ماه صبر کنم ، این شد دو ماه ، یک ماه هم رفتم کلاس هاش این شد ۳ ماه ، بعدم هفته بعد کلاس ها آزمون آیین نامه دادم قبول شدم بار اول

سه هفته هم هر هفته رفتم بار سوم قبول شدم ، کلا پروسه اش ۴ ماه طول کشید 

تازه مربی هایی بودن ۳ ماه هم پر بودن و باید بیشتر صبر میکردی 

ولی من سریع جمع و جورش کردم  

همینا چقدر طول میکشه 😶

واسه من اولش ک اسم نوشتم تا مربی گذاشتن یک هفته بعدم ک ۶ جلسه رفتم واسه تئوری بعد اونم ازمون ایین نامه ثبت نام کردم ک یک هفته باهاش فاصله داشت ولی خب من دفعه اول قبول شدم فک کنم دو جلسه هم فنی توضیح میدن

بعد ایین نامه هم ۱۲ روز میریی اموزش عملی ک تموم شد میتونی ازمون شهر ثبت نام کنی فک کنم همون دوماه بشه بگیری اگ ولش نکنی بعضیا ازمون نمیدادن یا قبول نمیشدن نمیرفتن تا چند هفته