2777
2789
عنوان

بابام میخاد ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 50 پست
دیگه خودت جواب خودتو داری میدی همین حد شناختی که داری کاملن ثابت میکنه مناسب هم نیستید اختلاف فرهنگ ...

چیکار کنم؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
فرهنگ همون فرهنگه..الان خوبه بعدها چه پیش آید

نه حالا نمیشه اینجور گفت عزیزم بستگی به درک و شعور خودش داره

حتما از مشاور برای شناختش کمک بگیر 

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حالا نمیشه اینجور گفت عزیزم بستگی به درک و شعور خودش دارهحتما از مشاور برای شناختش کمک بگیر گلمعز ...

ما اصلا اجازه نداریم با هم بیرون بریم...فقط تلفنی صحبت میکنیم..بابا و داداشم اصلا اجازه نمیدن

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
با پدرت صحبت کن مظلوم نمایی کن گریه زاری بگو من نمیخام با این ازدواج کنم

با کتک خودش راضیم کرد..دلش نمیسوزه...

ما اصلا اجازه نداریم با هم بیرون بریم...فقط تلفنی صحبت میکنیم..بابا و داداشم اصلا اجازه نمیدن

ای بابا عجب گیر میدن

امیدوارم بعد از ازدواجش حداقل کمتر گیر بده بهت

ای بابا عجب گیر میدنامیدوارم بعد از ازدواجش حداقل کمتر گیر بده بهت

فکر کنم ازدواجش برا اینه من تو خونه تنها نباشم..یه نفر رو برا مواظبت من استخدام کرده

مردا معمولا بچه میخان..اونم بدش نمیاد من گیر بچه بیفتم..خیلی متعصبن..همسرم عرب اهواز.. اختلاف فرهنگی ...

عزیزم اگه پسرعموته خوب خودت هم عرب اهواز میشی

دیگه از رسم و رسوم و تعصباتشون هم ناآگاه نیستی....

عزیزم اگه پسرعموته خوب خودت هم عرب اهواز میشیدیگه از رسم و رسوم و تعصباتشون هم ناآگاه نیستی....

من مامانم تهرانیه..کلا تهران بزرگ شدم...اصلا عربی یاد نمیگیرم...رسم و رسوم و تعصباتشون رو خبر دارم نمیخاستم باهاشون ازدواج کنم..کلا رسم شون اینه اگر یه دختر رو پسرعموش بخاد دیگه حق نداره با کسی دیگه ازدواج کنه 

چی بگم واقعا کارشون اشتباهه

اصلا نمیشه باهاشون حرف زد..خدا میدونه چند بار حرف زدم التماس کردم..اصلا آدم حسابم نمیکنن...

اصلا نمیشه باهاشون حرف زد..خدا میدونه چند بار حرف زدم التماس کردم..اصلا آدم حسابم نمیکنن...

مادرت هم بگو کمکت کنه گلم یه جورایی بتونه حداقل شرایط رو برات راحت تر بکنه

بله دیگه هنوز رسم گذشته رو دارنامیدوارم خوشبخت و عاقبت ب خیر بشی گلم

ممنون عزیزم