2777
2789

و اینکه کسی بوده با بچه بخونه و قبول بشه؟

یکماه واقعا کم نیست برای این همه کتاب؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط سوال اولتو‌ میدونمنه بعد از مصاحبه چادر اینا میپوشن یه مدت.چون‌دوستمم چادری نبود قبول شد

سلام عزیزم من تصمیم دارم سال بعد شرکت کنم ، چون اونموقع فارغ التحصیل میشم و راستش چادری نیستم ول پووشش زننده و آرایش هم ندارم 

از چند وقت قبل آزمون باید چادر میشید و حجاب رعایت کرد

معمولا چادری میرناز اقواممون دو تا بچه داشت قبول شدشما تلاشتو بکن انشاا..قبول میشید

سلام عزیزم من تصمیم دارم سال بعد شرکت کنم ، چون اونموقع فارغ التحصیل میشم و راستش چادری نیستم ول پووشش زننده و آرایش هم ندارم 

از چند وقت قبل آزمون باید چادر پوشید و حجاب رعایت کرد

واقعا کمه بیشتر قبولیا چادری و موجه هستن

من چادری نیستم

اکثرا چندسال امتحان میدن بنظرتون؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
ارهازمونم قبول بشی، میان تحقیق بفهمن چادری نیسی میندازنت

انگاری به شانس هست اخه یکسری ها میگن چادری نبودن و‌قبول شدن

ثبت نام تموم شد؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
سلام عزیزم من تصمیم دارم سال بعد شرکت کنم ، چون اونموقع فارغ التحصیل میشم و راستش چادری نیستم ول پوو ...

سلام عزیزم .منم قبلا فقط یبار شرکت کرده بودم و اطلاع دقیقی ندارم

ولی چیزی که تو اطرافیانم دیدم بعد از اینکه به مصاحبه دعوت شدن چادر اینا یه مدت سر کردن.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

معمولا چادری میرناز اقواممون دو تا بچه داشت قبول شدشما تلاشتو بکن انشاا..قبول میشید

ای بابا یعنی میپرسن چادری هست یا نه