2777
2789

من خودم ۲۱ سالم هست ، و یه پسر عمو و دختر عمه دارم که تقریبا ۸ یا ۹ سالشون هست ، به خاطر اذیت و آزار های اینا تو مهمونی های فامیل پدریم من تقریبا یک سال هست که باهاشون قطع رابطه کردم ، و استرس و افسردگی شدید از دستشون گرفتم ، حالا بازم دارن دوباره پیام میدن که دوباره رفت و آمد کنیم با هم ، پدر و مادرم و خواهرم مخالف من هستن و دوست دارن که رفت و آمد کنند ، من برای این که قطع رابطه همیشگی کنم باهاشون باید چکار کنم به نظرتون؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل خودتمو نمیرمخودم برای خودم ارزش قائلم

آخه مشکل اینجاست که منم اگه نرم اونا میان خونه ما ، من یک سره که نمیتونم به خاطر اونا بزنم بیرون از خونه ، شما هم بچه های فامیلتون اینجوری هستن؟ من فکر نکنم مثل بچه های فامیل ما باشن اصلا انگار از جنگل فرار کردن

آخه مشکل اینجاست که منم اگه نرم اونا میان خونه ما ، من یک سره که نمیتونم به خاطر اونا بزنم بیرون از ...

من با آقایون فامیل مشکل دارم

و برای همین خیلی وقته فامیل پدری رو ندیدم

به بابام‌گفتم یا میام و اگه چیزی گفتن محترمانه جوابشونو میدم.یا اینکه اصرار نکنید همش بیام چون واقعا اذیت میشم

و قبول کردن

من با آقایون فامیل مشکل دارمو برای همین خیلی وقته فامیل پدری رو ندیدمبه بابام‌گفتم یا میام و اگه چیز ...

چند وقته قطع رابطه کردین؟ مثلا ما با اقایون چه مشکلی داشتین؟ اونا که دیگه حداقل بزرگ و بالغ هستن

چند وقته قطع رابطه کردین؟ مثلا ما با اقایون چه مشکلی داشتین؟ اونا که دیگه حداقل بزرگ و بالغ هستن

قطع رابطه که نهههه

فقط من نمیرم توی جمع هاشون

حرفاشون اذیتم میکنه زیادی هیزن و صمیمی

الان به اندازه کافی روانم رو بهم ریختن دیگه چیزی از روانم باقی نمونده 😒😢 خیلی زودتر باید این رابطه ...

هنوزم دیر نشده

بجاش بزار بزرگتر ک شدن برو و روابط رو از اونموقع بیشتر کن

قطع رابطه که نههههفقط من نمیرم توی جمع هاشونحرفاشون اذیتم میکنه زیادی هیزن و صمیمی

آهان اوکی متوجه شدم ، ای کاش منم مثل شما خیلی زود تر از اینا تو جمعشون نمیرفتم که حالم الان این نبود

آهان اوکی متوجه شدم ، ای کاش منم مثل شما خیلی زود تر از اینا تو جمعشون نمیرفتم که حالم الان این نبود

عزیزم دیر نشده که

بقیه ارزشی قائل نیستن شما چی؟

اگه خودتو دوست داری از الان به بعد رو بچسب

هنوزم دیر نشدهبجاش بزار بزرگتر ک شدن برو و روابط رو از اونموقع بیشتر کن

من که دیگه دلم نمیخواد ریختشون رو ببینم واقعا ، یه بچه ۸ ۹ ساله درسته بچه است ولی دیگه اینقدر فهمش میرسه قطعا که داره طرف مقابلش رو با رفتار و کاراش آزار میده 

یه بچه ۸ ۹ ساله چقدر می‌تونه رفتاراش تو زندگی شما تاثیر گذار باشه که باعث افسردگی بشه ؟

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."