من خودم ۲۱ سالم هست ، و یه پسر عمو و دختر عمه دارم که تقریبا ۸ یا ۹ سالشون هست ، به خاطر اذیت و آزار های اینا تو مهمونی های فامیل پدریم من تقریبا یک سال هست که باهاشون قطع رابطه کردم ، و استرس و افسردگی شدید از دستشون گرفتم ، حالا بازم دارن دوباره پیام میدن که دوباره رفت و آمد کنیم با هم ، پدر و مادرم و خواهرم مخالف من هستن و دوست دارن که رفت و آمد کنند ، من برای این که قطع رابطه همیشگی کنم باهاشون باید چکار کنم به نظرتون؟؟؟
یه بچه ۸ ۹ ساله چقدر میتونه رفتاراش تو زندگی شما تاثیر گذار باشه که باعث افسردگی بشه ؟
پرخاشگری هاش که بهت حمله میکنه و تو هرچقدرم هلش میدی کنار دوباره تکرار میکنه ، با این که بارها بهش تذکر دادم و همیشه هم با محبت باهاش برخورد کردم ولی اصلا ادب نداره ، من ادم درونگرایی هستم و تحمل این رفتار هارو ندارم
پرخاشگری هاش که بهت حمله میکنه و تو هرچقدرم هلش میدی کنار دوباره تکرار میکنه ، با این که بارها بهش ت ...
میفهمم چقدر اذیت میشی. ولی باید رو خودت کار کنی ظرفیتتو بالاتر ببر
وقتی یه بچه انقدر میتونه رو زندگیت تاثیر بذاره در آینده سر مسائل مهم تر دچار مشکل میشی
"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آره میدونم چی میگی ، ای کاش میتونستم ولی من خیلی آدم حساسی هستم ، دست خودم نیست😢😢😢 چون وسواس فکری ...
بابا میتونی ای کاش میتونستم چیه همه چی دست خودته
مگه فقط تو تویه این دنیا وسواس فکری داری
منم دارم. ولی رو خودم کار میکنم
پیش تراپیست حتما برو میتونه خیلی کمکت کنه
"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."