2777
2789
عنوان

برای قبولی استخدامی آموزگاری حتما باید چادری بود علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 61 پست
پیشنهاد خوبیه ها الان وقت داریم بخونیم تا اماده بشیمالبته امسال منابع فکرنکنم معرفی شده باشه

والا من خودم بهمن سال بعد فارغ التحصیل میشم ولی خدا بخواد میخوام از تابستون بعصی منابع رو بخونم

به نظرم خیلی شانسی و گاهی الکیهیه دوستی داشتم ۱۴ سال غیر انتفاعی تدریس میکردچادری و مذهبی شدیددوسال ...

شما میدونین یکسال برای چادری نبودن رد بشن سال بعد میشه شرکت کرد یا نه؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه یکبار تحقیق کنن بگن چادری نیست سال های بعد دیگه نمیشه امتحان داد؟

چرا میشه عزیزم

و‌ اینم بگم  و اینم بگم نمره کتبی+ نمره مصاحبت خوب باشه واقعا فقط بخاطر چادر اینا رد نمیکنن

نگران نباش اگه هدفت قبولیه فقط بخون.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

والا من خودم بهمن سال بعد فارغ التحصیل میشم ولی خدا بخواد میخوام از تابستون بعصی منابع رو بخونم

ان شاالله

شما چندسالتونه؟

من ۳۳هستم هشت واحد کسری دارم باید جبران کنم بعد آزمون بدم

ولی آموزگاری میخوام شرکت کنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
چرا میشه عزیزمو‌ اینم بگم و اینم بگم نمره کتبی+ نمره مصاحبت خوب باشه واقعا فقط بخاطر چادر اینا رد ن ...

سوالات مصاحبه رو کسی نمیدونه درسته؟یعنی منبع نداره؟

من ۲۱سالمه گلم

موفق باشین

نمیتونین  از طریق فرهنگیان برین؟فکرکنم تا۲۴سال بگیرن البته دقیق نمیدونم

سوالات مصاحبه رو کسی نمیدونه درسته؟یعنی منبع نداره؟

چرا 

کانالا میزارن 

تو‌ تلگرام سرچ کن میاره سوالای مذهبی عقیدتی و ......

من مصاحبه که رفته بودم یادمه همه سوالاشو بلد بودم

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

چرا کانالا میزارن تو‌ تلگرام سرچ کن میاره سوالای مذهبی عقیدتی و ......من مصاحبه که رفته بودم یادمه ه ...

شما معلم‌هستین؟

موفق باشیننمیتونین از طریق فرهنگیان برین؟فکرکنم تا۲۴سال بگیرن البته دقیق نمیدونم

چرا میشه ولی من چند تا دلیل دارم که نمیخوام از طریق فرهنگیان معلم بشم 

یکیش اینکه من مهاجرت و کار تو لزمایگشاه هم جز برنامه هام هست 

ینی تصمیم گرفتم  اگه آزمون استخدامی قبول نشم ارشد بخونم و برای دکترا فاند بگیرم 

یه جورایی چند تا گزینه برای خودم دارم 

چرا کانالا میزارن تو‌ تلگرام سرچ کن میاره سوالای مذهبی عقیدتی و ......من مصاحبه که رفته بودم یادمه ه ...

عزیزم ببخشید ی سوال دیگه

آزمون آموزگاری برای تمامی رشته ها منابعش یکی هست درسته؟منظورم  هردو‌منابع تخصصی و عمومی هست

چرا میشه ولی من چند تا دلیل دارم که نمیخوام از طریق فرهنگیان معلم بشم یکیش اینکه من مهاجرت و کار تو ...

بهترین اتفاق ممکن براتون بیفته گلم ان شاالله هرکدوم بهترینه براتون رقم بخوره

نه نمره رقیبم‌ بهتر بود.قبول نهایی نشدم و دیگه شرکت نکردم

ای بابا کاش شرکت میکردین چون ازمون پشت هم تسلط روی سوالات بهتر میشه