2777
2789
عنوان

اسمشو گذاشته مرد حالم ازش به هم می خوره ببینید با بچم چیکار کرده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4608 بازدید | 140 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احمقه، کاری به کارش ندارم، صدام در نمیاد، نه اعتراضی نه درخواستی، بچم فقط گریه می کرد چون دلش به من ...

عزیزمممم🥺🥺 طفلی خیلی مظلومه.‌ چه پدر خشن و بی عاطفه ای! مردم چندین سال زور میزنن خدا یه بچه بهشون بده بعضی ها هم با نعمت خدا این جوری میکنن

تو سریال آقای قاضی 

مردی اینجوری بود زنش جدا شده بود شکایت کرده بود بچشم میخواست 

رای به نفع مادر صادر شد مرده زور هاشو زد دیگه آخرش گفت آقای قاضی شما جای امیر المومنین علی نشستید عادلانه قضاوت کنید این مادر نیست بچشو ول کرده رفته 

قاضیه گفت اسم امیر المومنین رو نیار مرده باز تکرار کرد قاضی گفت اسم امیر المومنین رو نمیاریا دهناو آب بکش

خونه به اسم خودمه، شاغل هستم، همین الان هم فرقی با جدا شدن ندارم. حوصله حرف و حدیث مردم رو ندارم. حض ...

شما ك ميگي من با كسي رفت امد ندارم..از كجا كسي قراره بفهمه شما جدا شدي؟

فوقش حرف هم بزنن بهتر اين نيتس ك بچه ات كتك نخوره؟

قشنگ اين بچه رو بردار برو وسط جلسه قرانشو

بگو اين ادم چون بياد اينجا گرفته بچه رو زده..

خونه هم راهش نده..تمام

💕

کی گفته هرکس سرش تو قرآن و این چیزای آدم خوبیه؟!بخداااا قسم حاضرم شوهرم کافر باشه ولی آآآآآدمممم باشه آآآآدمممم

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
واقعا،پدرشوهرم همش توی مسجده ولی با دختر خواهر شوهرم خیلی بد برخورد میکنه

مام یه نمازخون دورمون هست که دوساعت فقط نمازشبش طول میکشه قرانو سالی چهربار ختم میکنه سروتهشم بزنی یا مکه هست یا کربلا یا مشهد یاقم یا امامزاده های تهران.اما بیا ببین چه نیش ماری تو دهنش جا داده جای زبون

شما ك ميگي من با كسي رفت امد ندارم..از كجا كسي قراره بفهمه شما جدا شدي؟فوقش حرف هم بزنن بهتر اين نيت ...

چهههههههه قشنگ گفتی دقییییقا همینکارو بکنننن اسیییییی

آبروشو ببر مرتیکه هرچند که این آبرو ندارن ولی خاااارو خفیفش کن

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
خونه به اسم خودمه، شاغل هستم، همین الان هم فرقی با جدا شدن ندارم. حوصله حرف و حدیث مردم رو ندارم. حض ...

نمیتونی بری شهر دیگه ای؟ 

مثلا قبلا جایی زندگی نمیکردی که الان نقل مکان کرده باشی الان برگردی

کلا با مردم جایی زندگی نکردی که اشنایی داشته باشی و هیچ مشکلی نداشته باشه