2777
2789
عنوان

مادرم انتظار داره توی خونه ی من و خواهر برادرام زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 61 پست
خب یه پیرمرد مسن تنها هم نیاز به همدم داره

دقیقا من چقدر دیدم آدم تنها   بخاطر حرف مردم ازدواج نکردن چه مرد چه زن واقعا نیاز به یکی داره  تنهایی خیلی سخته بچه ها هم زندگی خودشونو دارن دیگه 

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا من چقدر دیدم آدم تنها بخاطر حرف مردم ازدواج نکردن چه مرد چه زن واقعا نیاز به یکی داره تنهای ...

اره واقعا تنهایی وحشتناکه من حق میدم به مادر استارتر که تک و تنها تو خونه بمونه.. آخه مردمی که موقع تنهایی و سختی آدم هیچ خیری نمیرسونن چرا باید حرفشون مهم باشه؟مگه میخواد خلاف شرع کنه؟

بخدا خیلی سخته که دایمی هفته ی دو سه روز باهاش باشیمدخالت میکنه توی رفتار زن و شوهر باهم ، با بچه ها ...

سه تا بچه‌این

هفته‌ای دو روز بهتون میفته

برین پیشش

نذارین بیاد پیش ما

خورد و خوراکتون ببرین

اگه امکانش هست یه خونه دو طبقه اجاره کنید یه طبقه مامانت باشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله

اگه خونه حیاط دار هست یه مستأجر بیارید براش که ‌تنها نباشه دختر دانشجو یا زن بیوه...اگرم آپارتمان داره اگه نوه بزرگ داره بره پیشش بمونه تا از تنهایی دربیاد

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

مادر منم همین بود تا ۵ سال بعد فوت پدرم .‌.نل دخترها خیلی بهش می‌گفتیم تا عروس ها خیلی شاکی شدن و دیگه نمی‌خواستم با مادرم باشن البته اینم بگم مادرم فقط شب ها بعد شام می فت می‌خوابید خونشون و صبح قبل صبحانه می فت خونش ....تا اینکه خواهرم رفت خارج کشور و مادرم تنها شد و زورش به پسراش نرسید و اینکه الان دو ساله دیگه باتنهایی کنار اومده و تنها میمونه تو خونه گاهی چندین روز 

سه تا بچه‌اینهفته‌ای دو روز بهتون میفتهبرین پیششنذارین بیاد پیش ماخورد و خوراکتون ببرین

ممنون از نظرتون ولی عروس و داماد ها  و نوه ها ابراز ناراحتی میکنن، شما واقعا میتونین هر هفته دو سه روز برید توی یه خونه ی دیگه زندگی کنید؟ 

براش آپارتمان بخرید و یک کارگر بگیرید

ظاهرا ۳ تا بچه اید هفته ای یک شب خونه هر کدومتون بیاد شمام هرکدوم هفته ای یکبار برید خونشون 

اینجوری هم تنها نمیمونن هم مزاحم حریم شما نیستن

واقعا سخته درک میکنم حق داری شما.

برید دانشگاه شهرتون صحبت کنید بگید شرایط مادرتون رو بگین اگه دختری خوابگاه نداره یا براش سخته خوابگاه یکی یا دو سه تا دختر خوب معرفی کنن بیان پیش مادرتون هم از تنهایی دربیاد مادرت هم اون دخترها خرجشون کم بشه.